BugTrap w Czerwonym Lesie

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez Master50 w 16 Wrz 2008, 10:09

Jestem przy zadaniu od Leśnika, polega ono na zdobyciu Artefaktu o nazwie Kompas i niestety, gdy podchodzę do drogi gdzie stacjonują oddziały Powinności (nie zależnie z której strony) wyrzuca mnie z BugTrapem... Próbowałem z różnych stron, ale nic z tego i widać już dalej z grą nie ruszę... Trzeba czekać na kolejnego-nieudanego-patcha i zaczynać grę znowu od nowa... Wcześniejszy quest od Leśnika wykonałem, bo znalazłem alternatywną drogę do Magazynów Wojskowych, ale tego juz na pewno nie wykonam...
Awatar użytkownika
Master50
Kot

Posty: 32
Dołączenie: 11 Wrz 2008, 13:06
Ostatnio był: 27 Wrz 2008, 09:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez SzczurekPB w 17 Wrz 2008, 15:21

A ja mam taki problem, że:
Miałem odszukać jakąś grupę stalkerów itp itd., zabić pijawkę, wleźć na wieżę ciśnień i napisało mi po tym, żebym wrócił do leśnika (ale na PDA się zadanie nie pojawiło), a na PDA mam zadanie żebym poszedł na dach za satlkerem (jeszcze z Jantaru). Gdy chcę wyjść z tych magazynów i pójść do Czerwonego Lasu to mnie wywala. I nawet gdy wczytałem troszkę wcześniejszy "sejw" to znowu mnie wywala. Więc co? Koniec zabawy ze stalkerem?
SzczurekPB
Kot

Posty: 4
Dołączenie: 17 Lut 2008, 11:10
Ostatnio był: 14 Paź 2008, 19:52
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez Rudobrody w 19 Wrz 2008, 22:25

niestety mam ten sam problem wracam z magazynów do czerwonego lasu wyskakuje info o emisji i gra sie zawiesza jak ktos zna sposób zeby cos na to poradzic to prosze o pomoc

EDIT:
no i udało sie poszedłem drugim wyjsciem z magazynów na wysypisko i stamtąd do czerwonego lasu co prawda trzeba było zachaczyc Jantar i fabrykę bo wyskoczyło zadanie aby podązać za stalkerem na dach hangaru co prawda myslałem ze to znowu jakis błąd ale wystarczyło pójść na ten hangar.

Mam dosyć... Doublepost nagrodzony warnem. Koniec upomnień z mojej strony... -S3
Rudobrody
Kot

Posty: 9
Dołączenie: 07 Wrz 2008, 16:56
Ostatnio był: 22 Sty 2010, 01:54
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez westik w 19 Wrz 2008, 23:09

heh tez mialem to zadanie. Wszedlem na dach i... NIC,zszedlem i spowrotem do czerwonego lasu-paranoja :D
Koledze ktory zalozyl temat proponuje znalesc jakiegos przewodnika i za jego pomoca przedostac sie do lasu w lokacje kolo mostu,moze stamtad uda sie obejsc do kopalni ktora znajduje sie tuz przy ogrodzeniu. Mozesz tez wgrac jakiegos wczesniejszego save ja "kompas" znalazlem zanim dziadek mi o nim powiedzial. Kiedy przyszedlem do niego mialem juz opcje "posiadam wlasciwy przedmiot" :)
westik
Kot

Posty: 31
Dołączenie: 31 Paź 2007, 01:44
Ostatnio był: 07 Gru 2008, 13:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez Master50 w 20 Wrz 2008, 08:27

Ale rzecz w tym, że wogóle nie mogę podejść nawet do tych gości z powinności stacjonujących w Czerwonym Lesie (przejście z Lasu do Magazynów), nawet jak jestem w magazynach i idę drogą Magazyny > Las to po przejściu kilku kroków wyrzuca mnie z w/w błędem... Wgranie wcześniejszego save'a nic nie daje... Ba, zaczynałem grę 2 razy, bo myślałem, że błąd pojawia się przez wgranie modów, ale to nie ich wina...
Awatar użytkownika
Master50
Kot

Posty: 32
Dołączenie: 11 Wrz 2008, 13:06
Ostatnio był: 27 Wrz 2008, 09:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez SzczurekPB w 20 Wrz 2008, 21:00

A ja mam taki problem, że dalej nie mam jak wrócić do Leśnika. Drogą przez magazyny się nie da bo gra wywala, przez tą anomalie na czołgu też się nie da bo gra wywala. Jest jakiś 3 sposób?
SzczurekPB
Kot

Posty: 4
Dołączenie: 17 Lut 2008, 11:10
Ostatnio był: 14 Paź 2008, 19:52
Kozaki: 0

Problem + odpowiedz na pytanie

Postprzez .::Duch::. w 21 Wrz 2008, 21:25

Widze ze wszyscy mamy podobny problem! moj jest dziwniejszy:
Gadałem z lesnikiem, kazał mi znalesc ARTEFAKT, poszedłem po niego do kopalni zabrałem go, wychodzac z kopalni BUGTRAP, za kazdym razem gdy chcem wczytac save z Czerwonego Lasu wyskakuje BugTrap. Jesli chcem wejsc z innej lokacji (przed wzieciem zadania z artefaktem) gra sie wczytuje, biegne 10sekund wyskakuje napis ze za 30sekund EMISJA i bugtrap. A przed tym jak poraz pierwszy zobaczyłem lesnika zwiedziłem cały Czerwony Las i bez problemow.

Wydaje mi sie wiec ze ze bład nie lezy w samej lokacji lecz w BlowOut-cie ktory ma sie pojawic w tej lokacji (wczesniej nie miałem blowouta)

PS: (23:32) Wczytalem tego sava przed zadaniem u lesnika z artefaktem, wszedłem do Czerwonego Lasu od strony Magazynow Wojskowych i nie było zadnej emisji, wiec załatwilem co trzeba i nie miałem BugTrapa :o
Potem wrociłem do Kordonu i miałem emisje (bez BugTrapa) :o dopiero po ponad godzinie gry trafil mi sie BugTrap :| jak ja wraz ze Samotnikami zajelismy baze Bandytow
.::Duch::.
Kot

Posty: 28
Dołączenie: 10 Lip 2008, 22:17
Ostatnio był: 03 Kwi 2014, 20:01
Miejscowość: Kordon
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez obwazranek w 22 Wrz 2008, 07:52

Niestety ja mam też bugtrap w czerwonym lesie.......i to prawie na samym początku. Grałem również z wcześniejszego seve'a i nic to nie dało. Pojawił mi się pierwszy raz po wyeliminowaniu zasadzki........i od tej pory mnie nie opuszcza;]. Z tego co tu widzę nie ma na to żadnego sposobu?? Eh to sobie pograłem :D . Pozostaje czekać na kolejny niedorobiony patch.........tylko komu się będzie chciało jeszcze grać :D ....
obwazranek
Stalker

Posty: 59
Dołączenie: 08 Wrz 2008, 18:27
Ostatnio był: 02 Maj 2011, 12:44
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Big Ben
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez Master50 w 22 Wrz 2008, 11:14

Już sobie poradziłem z tym problemem, błąd powodował jakiś mod, ale jaki już nie wiem... Najprawdopodobnie ten z wagą artefaktów, czyli Easy Start Mod...
Awatar użytkownika
Master50
Kot

Posty: 32
Dołączenie: 11 Wrz 2008, 13:06
Ostatnio był: 27 Wrz 2008, 09:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez SGT w 24 Wrz 2008, 15:36

z tym czerwonym lasem coś nie tak...

Leśnik wysłał mnie do bazy wojskowej, zrobiłem co miałem zrobić + wyczyściłem trochę plac, chce wracać tamtędy, którędy przyszedłem....pulpit za każdym razem(bugtrap).
Ok poszedłem na około, przez wysypisko...dotrwałem do czołgu (w czerwonym lesie/przejście/ i...pulpit...bez żadnego błędu...
SGT
Kot

Posty: 7
Dołączenie: 24 Lut 2008, 01:23
Ostatnio był: 18 Paź 2008, 23:31
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez SzczurekPB w 24 Wrz 2008, 16:07

SGT napisał(a):z tym czerwonym lasem coś nie tak...

Leśnik wysłał mnie do bazy wojskowej, zrobiłem co miałem zrobić + wyczyściłem trochę plac, chce wracać tamtędy, którędy przyszedłem....pulpit za każdym razem(bugtrap).
Ok poszedłem na około, przez wysypisko...dotrwałem do czołgu (w czerwonym lesie/przejście/ i...pulpit...bez żadnego błędu...

I ja mam identycznie.
Pewnie trzeba czekać do 26 na patch, ale wtedy pewnie mi się już nie będzie chciało grać... nie będę miał siły
SzczurekPB
Kot

Posty: 4
Dołączenie: 17 Lut 2008, 11:10
Ostatnio był: 14 Paź 2008, 19:52
Kozaki: 0

Re: BugTrap w Czerwonym Lesie

Postprzez SGT w 24 Wrz 2008, 17:38

tak, pewnie na 200% savy będą niekompatybilne ...wtedy tez podziękuje...
SGT
Kot

Posty: 7
Dołączenie: 24 Lut 2008, 01:23
Ostatnio był: 18 Paź 2008, 23:31
Kozaki: 0

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron