Kłopoty z xrCore.dll

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Kłopoty z xrCore.dll

Postprzez Auror w 09 Gru 2010, 20:54

Chciałem sobie poraz nty pograć w S.T.A.L.K.E.R.'a ale tym razem z complete 2009 1.4.4. Zpatch'owałem do wersji 1.0005, uruchomiłem i działa. Zainstalowałem complete , odpaliłem i przy uruchamianiu najpierw czarny ekran a później to:

Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
 
[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CStringTable::Load
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line          : 53
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : string table xml file not found string_table_includes.xml, for language eng
 

stack trace:


Reinstalowałem już ze 6 razy cała grę, 3 razy pobierałem complete i nic. Pomocy!!!
Auror
Kot

Posty: 3
Dołączenie: 09 Gru 2010, 20:49
Ostatnio był: 03 Lis 2012, 21:52
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Kłopoty z xrCore.dll

Postprzez k4r00 w 09 Gru 2010, 20:59

Pirat czy oryginał?
Suck the tears of my dick, you ugly mud-fuckers!

Za ten post k4r00 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive matekfpol.
Awatar użytkownika
k4r00
Ekspert

Posty: 750
Dołączenie: 30 Wrz 2010, 00:07
Ostatnio był: 06 Paź 2014, 17:15
Miejscowość: Miasto prywatne
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 159

Re: Kłopoty z xrCore.dll

Postprzez Auror w 09 Gru 2010, 21:04

Oryginał. Wersja pudełkowa.
Auror
Kot

Posty: 3
Dołączenie: 09 Gru 2010, 20:49
Ostatnio był: 03 Lis 2012, 21:52
Kozaki: 0

Re: Kłopoty z xrCore.dll

Postprzez Bambosz107 w 09 Gru 2010, 21:30

k4r00 napisał(a):Pirat czy oryginał?


Po co to pytanie? Po logu przecież widać, że to problem z modem, a dokładniej z jego lokalizacją.

Autorze, pobierz TEGO International Patcha do moda, na 100% pomoże. A Complete'a instalowałeś przez instalator, czy ręcznie?
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Posty: 1285
Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 17 Paź 2014, 19:44
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Re: Kłopoty z xrCore.dll

Postprzez k4r00 w 09 Gru 2010, 21:34

Zadałem po prostu pytanie dla pewności. Jeśli Ci to nie odpowiada - cóż twój problem. Zgodzę się jednak z tym, że problem prawdopodobnie leży w wersji językowej.
Suck the tears of my dick, you ugly mud-fuckers!
Awatar użytkownika
k4r00
Ekspert

Posty: 750
Dołączenie: 30 Wrz 2010, 00:07
Ostatnio był: 06 Paź 2014, 17:15
Miejscowość: Miasto prywatne
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 159

Re: Kłopoty z xrCore.dll

Postprzez Auror w 09 Gru 2010, 21:48

Ja nie mam nic przeciwko tamtemu pytaniu. Ja sam prawdopodobnie kolesiowi z piratem bym nie pomógł.
A co do tego jak instalowałem to kilka razy próbowałem instalką a później jeszcze ze 2 razy ręcznie i nic. Zainstalowałem tego patch'a co napisałeś i wszystko działa. Wielkie dzięki. Musiałem tylko przeinstalować complete i wgrać tego patch'a i jest git. Temat do zamknięcia.
Auror
Kot

Posty: 3
Dołączenie: 09 Gru 2010, 20:49
Ostatnio był: 03 Lis 2012, 21:52
Kozaki: 0


Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt66 oraz 5 gości

cron