FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Czy to sen...? Koszmar! - Stwierdził z niepewnością Naznaczony rozglądając się nerwowo. Traumatyczne przeżycia sprzed lat ponownie dały o sobie znać.

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez desmond w 25 Kwi 2011, 14:12

Mam pytanie. Jak używać tego CPU Control???

desmond
Wygnany z Zony

Posty: 111
Dołączenie: 05 Lut 2011, 01:49
Ostatnio był: 12 Sty 2015, 20:05
Miejscowość: Generatory
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 20

Reklamy Google

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez Dementorin w 09 Wrz 2011, 23:36

Nie mogę się teleportować do innych lokacji. Jakby co to rada Ropasiak69'a nie pomogła. :|

I jeszcze problem z ostatniej chwili. Idę sobie po pierwszej lokacji a tu helikopter we mnie odpala rakiety i error. :( Czemu tak?
Dementorin
Tropiciel

Posty: 391
Dołączenie: 17 Cze 2009, 10:25
Ostatnio był: 30 Paź 2014, 20:05
Kozaki: 261

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez KoweK w 10 Wrz 2011, 01:54

Dementorin napisał(a):Idę sobie po pierwszej lokacji a tu helikopter we mnie odpala rakiety i error. :( Czemu tak?

Odpowiedź masz w pierwszym punkcie FAQ... To wczesna wersja gry. Polecam obadać mojego patcha, który naprawia ten błąd.
KoweK
Moderator Globalny

Posty: 5478
Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:38
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1366

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez Piterxd w 13 Wrz 2011, 22:59

Aby móc dokładnie zwiedzić mapki polecam użyć kamery z komendy demo_record. Unikamy w ten sposób spawnu przez co możemy spokojnie obejrzeć całe levele :wink: Później możemy ewentualnie trochę postrzelać itd dla rozrywki nim nas wyrzuci do pulpitu :P
Image
Awatar użytkownika
Piterxd
Przewodnik

Posty: 947
Dołączenie: 20 Sty 2008, 18:15
Ostatnio był: 06 Maj 2014, 22:05
Miejscowość: Braniewo
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 182

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez Eleventh w 24 Gru 2011, 21:53

Witam !
Gdy włączam builda 1935 to podczas gry czasami wywala mnie do pulpitu. Mam pewne podejrzenia, że jest to spowodowane przez spawn ludzi, mutantów itp.
Czy jest jakiś patch, który to naprawi to i nie będzie wylotów do pulpitu? Czy mogę usunąć folder spawn(nie znam się na tym).

Wesołych świąt !
Awatar użytkownika
Eleventh
Tropiciel

Posty: 201
Dołączenie: 15 Cze 2011, 16:07
Ostatnio był: 06 Wrz 2017, 23:22
Miejscowość: Opalenica
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 75

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez caleb59 w 24 Gru 2011, 22:32

Jest taki ruski patch wycinający kompletnie spawn dzięki czemu możliwe jest stabilne zwiedzanie lokacji: http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=27417
Image
| i7-2600K 3.40GHz | 16GB DDR3 RAM | GTX 970 OC 4GB GDDR5 RAM | Windows 10 Pro x64 |

Za ten post caleb59 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Eleventh.
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Posty: 2402
Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Wczoraj, 22:01
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 562

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez Shitstorm w 26 Gru 2012, 00:34

Najmocniej przepraszam za odkopanie tego tematu, ale mam problem. Wszystko ładnie działa, ale mam problem z dźwiękiem. Gram na słuchawkach, i nie słyszę wystrzału broni. Tylko słyszę cichuteńko wystrzały, jak się jakoś specyficznie ustawie, pewnie jest to wina efektu dźwięku przestrzennego EAX. Moje pytanie, czy ta się to jakoś naprawić?

Shitstorm
Wygnany z Zony

Posty: 13
Dołączenie: 31 Paź 2012, 17:53
Ostatnio był: 12 Sie 2013, 08:44
Kozaki: 0

“XRay Engine” build 1935

Postprzez schadow w 22 Sie 2013, 16:02

Kiedy włączam plik XR_3DA to wyskakuje mi taki komunikat i gra się nie uruchamia :/ :

*** Assertion failed ***
Expression: P!=pathes.end0
$server_root$




P:\xrCore\LocatorAPI.cpp




STOP DEBUG :wódka:
schadow
Kot

Posty: 9
Dołączenie: 01 Kwi 2012, 08:31
Ostatnio był: 06 Lut 2015, 02:16
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez MajorDiegtiarov w 27 Maj 2017, 01:02

Zapewne dostane złotą łopatę, ale mam pytanie, skąd mogę pobrać patcha, którego zrobił kowek do tego builda? Linki z opisu filmu na YT tym patchem nie działają.
Awatar użytkownika
MajorDiegtiarov
Tropiciel

Posty: 229
Dołączenie: 09 Wrz 2013, 21:50
Ostatnio był: 19 Paź 2017, 01:25
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 36

Re: FAQ S.T.A.L.K.E.R. Build 1935

Postprzez KoweK w 01 Wrz 2017, 14:26

Dopiero przeczytałem :E
http://www107.zippyshare.com/v/Evuo0CA8/file.html

Niestety nie mam tego w rarze, ale nic nie bójcie, bez wirusów
KoweK
Moderator Globalny

Posty: 5478
Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:38
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1366

Poprzednia

Powróć do S.T.A.L.K.E.R. Dream

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron