[03 Gru 2023, 16:14] Wheeljack: Gdy postanowiłem przenieść moda pod CoP chcieliście mnie zabić, na szczęście nikt nie mógł trafić do mojej wsi. xP Więc postanowiłem że DM: E wyjdzie, tak jak wcześniej planowałem pod ShoC. Nie mam możliwości zamieszczenia żadnych screenów itp. więc napiszę kilka informacji które miały być zawarte w trailerze: 1. Grę rozpoczniemy w Podziemiach Agropromu, które będą się różnić od tych z vanilli. 2. Bohater będzie byłym członkiem powinności, już po kilku godzinach gry będziemy musieli wybrać czy wrócić do byłej frakcji (co nie będzie takie łatwe), dołączyć do wolności czy pozostać neutralnym. 3. Będzie 7 zakończeń - 2 po dołączeniu do powinności, tyle samo po wybraniu ścieżki wolności i 3 jeśli zachowamy neutralność. Po 3 zakończeniach będziemy mogli kontynuować grę w trybie freeplay, zona będzie wyglądała inaczej, nasze decyzje podczas gry będą miały wpływ na jej ostateczne ukształtowanie. (np. pewna lokacja będzie dostępna w trybie freeplay tylko jeśli wykonamy niezbędne questy podczas gry, w innej lokacji może pojawić się kilka zniszczonych czołgów i oddział wojska itp.) Więcej informacji zamieszczę niebawem. Być może w trailerze.