przez KoweK w 17 Paź 2014, 22:16
Pora na moje oficjalne stanowisko w sprawie mojej rezygnacji z funkcji administratora.
To forum od półtora roku jest wylęgarnią gównoburz, ignorancji i głupoty w największym wydaniu w historii. I niestety jest to moja wina z racji tego, że dałem ludziom zbyt dużo luzu, a gdy chcę to odwrócić to wszystko obraca się przeciwko mnie i wychodzę na tego jedynego złego. Gwóźdź do trumny dobili użytkownicy w miniony piątek - jak dobrze pamiętam - oskarżając mnie o jakieś głupoty, gdy byłem na urlopie i jedyne o czym marzyłem to czytanie kolejnych głupot na mój temat.
Powiem szczerze: jako osoba na najwyższym szczeblu, mówiąc prostym językiem - gospodarz - nie czułem się tutaj dobrze. O ile mam duży do siebie dystans oraz cierpliwość tak teraz ją straciłem i złapałem konkretny ból dupska. Wszędzie gdzieś jakaś granica i chyba została przekroczona. Nie będę wymieniał nickami kogo konkretnie mam na myśli - nie zamierzam w żaden sposób wyciągać konsekwencji wobec tych osób.
Inną sprawą jest to, że za lekko ponad miesiąc w Polsce pojawia się Survarium na półkach sklepowych, a tydzień później otwarty Beta Test dla naszych rodaków. Jak nietrudno zauważyć posiadamy podkategorię o tej grze na forum - zostaną one z tego forum zlikwidowane. Dlaczego? Powstanie nowe forum - z oddzielną i nową bazą danych - które będzie przeznaczone wyłącznie dla osób zainteresowanych grą i nie będą oni musieli nadziewać się na idiotyczne przywitania typu "co to za multikonto" lub "spierda*aj stąd nowocioto".
Oczywiście nie wykluczam mojego powrotu na forum, ale póki co nie zamierzam tutaj zaglądać, robię porządny odpoczynek i w stu procentach skupiam się na uniwersum Survarium, gdzie czeka nas z Glaekenem i resztą Ekipy mnóstwo pracy. W czasie mojej nieobecności Wheeljack przejmuje moje uprawnienia.
Co mnie skłoni do powrotu? Zapowiedź S.T.A.L.K.E.R. 2, poprawienie sytuacji na forum lub cokolwiek innego co uznam za warte powrotu. Póki co jak dla mnie to forum jest skazane na spie*dolenie i widzę jego konkretną degradację społecznościową od jakiegoś roku. Możecie mówić, że strzelam focha lub się obrażam jak dziecko: nazywajcie to jak chcecie. Uważam, że ta decyzja najbardziej wyjdzie na plus.
Do zobaczenia wkrótce na nowym FORUM.SURVARIUM.PL. ;>
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"
Wheeljack
-
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
- KOSHI, Wheeljack, Soviet, Szagart, marcel, Darth ReX, djcycu, Gizbarus, apg2312, Gość, Mito, M3Fis70, Wunderwaffe, Gorianov, Koma, Stalker120.