Zatem co z torrentem? Jakieś oficjalne słowa, coś...? Still when it's done?
Nie czepiam się, nie mam też zamiaru hejtować.
Po prostu pomiędzy godziną 23, a północą Dez rzucił informację, że pozostały jakieś 3/4 godziny z tego względu, że wstawka jest seedowana, a mamy 9:42 i... Hmm.
Facet z ModDB pojechał na ślub, dl.oblivionlost jest słabe, gameupdates niczego nie wykazuje, a sam torrent się wlecze - choć w kwestii samego torrentu możemy jedynie sami sobie dopowiadać, bo informacji nie ma, a na pewno by nie zaszkodziło poinformować o obecnym stanie.
Rozumiem jak najbardziej, że to wszystko trwa i wystąpiły komplikacje. Tutaj wielka chwała tym, co zmagają się z całym tym pierd*lnikiem, jednak z perspektywy zwyczajnego gracza podjaranego czymś, na co czeka od 12 lat (mam na myśli pierwotne założenie Stalkera, nie początek tworzenia LA), wygląda to trochę dziwnie. Na pewno wielu chciałoby powiedzieć, że czują się oszukani, ale nie powiedzą tego otwarcie.
I to nie tak, że nie rozumiem. O ile jestem jednym z tych, którzy czekają niecierpliwie, o tyle umiem również wczuć się w sytuację twórców, bo robota do łatwych nie należy. Koniec końców nie można nie odnieść wrażenia, że wszystkie informacje są wymijające. Ze strony twórców może być to trywialne i mogą nie mieć już siły na stosowanie kolejnych wyjaśnień, ale ten wątek w ostatnich kilku stronach jest wyraźnie wskazuje na to, że zwyczajny gracz kręci się jak g*wno w przeręblu nie wiedząc co się dzieje.
W zwyczajnych graczy można mieć po części wbite, bo jakieś 70% to hejty (co widać od lat), a szkoda tylko tych, co ratowali Dezoworów datkami - mimo pomocy finansowej również muszą czekać i również nie wiedzą na czym stoją.
Gdyby wybuch w elektrowni też można było tak odkładać na później to byłoby wspaniale.

- - -
Póki co ciśnienie rośnie, ale opadnie, gdy tylko LA "wyjdzie".
I znów wzrośnie, gdy posypią się bugtrapy. Oby nie.

- - -
Edit:
ktoś wyciekł linki do ftp i się upload zesrywa
a potem dezowor się skapł że miał w jednym z folderów LA plik z danymi całego dezowave
Znów wyciekło? O.o