Wybrałbym się nad Yantar, a tu takiego...

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wybrałbym się nad Yantar, a tu takiego...

Postprzez Pilot w 05 Maj 2014, 20:45

Problem jest następujący: Jadąc spokojnie swoją ładą ładuje się w przejście z Construction Site do Yantaru i tu mnie momentalnie wraca parę metrów w tył, a na środku i w dolnym lewym rogu wyświetla się komunikat że nie mogę się dostać do nad Yantar. Piszę że jest niebezpiecznie, znajdź inną droge, może być to spowodowane emisją, albo musisz nadrobić zadania fabularne.

Emisji w tym czasie nie było, wykonałem wszystkie fabularne questy poza zaniesieniem dokumentów z fabryki(Roztock?) do Grzechu, więc pomyślałem że coś z przejściem jest nie tak. Podjechałem do przejścia do Baru(Great Metal Factory) i po jego przekroczeniu jadę w kierunku jeziora Yantar. Przy okazji rozbiłem kila czaszek zombi na zderzaku łady i zabrałem strzelbę dla łowcy. Skoro już zdobyłem tą strzelbę to postanowiłem pohandlować z barmanem i oddać questa. Po zrobieniu czego miałem zrobić jadę do przejścia z Yantarem, przed samiusieńkim końcem kończy się wacha to idę z buta. Tu znów powtarza się wcześniej opisana sytuacja.

Wiele osób już pewnie przeszło ten fragment to może nich ktoś powie co miał zrobione jeszcze chwilę przed pierwszym wkroczeniem nad Yantar.
Awatar użytkownika
Pilot
Łowca

Dołączenie: 26 Lip 2010, 14:34
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 18:43
Miejscowość: Red Forest
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 43

Reklamy Google

Re: Wybrałbym się nad Yantar, a tu takiego...

Postprzez Prohibition w 05 Maj 2014, 20:59

Ja miałem już z grzechem sprawę załatwioną. Zanieś te papiery i powinno być po problemie.

Za ten post Prohibition otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pilot.
Awatar użytkownika
Prohibition
Stalker

Dołączenie: 04 Mar 2010, 22:44
Ostatnio był: 01 Lis 2021, 21:49
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 5

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości