Wylot na wysypisku

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wylot na wysypisku

Postprzez Ranger801 w 29 Maj 2014, 14:50

Mam iść do Fabryki Rostok po dokumenty które chce Wieles, ale do fabryki mam wejść przez wysypisko. Ale ciągle mam tam taki wylot:
Kod: Zaznacz wszystko
Expression    : fatal error
Function      : CScriptEngine::lua_error
File          : script_engine.cpp
Line          : 75
Description   : <no expression>
Arguments     : LUA error: ...k.e.r. - lost alpha\gamedata\scripts\xr_gulag.script:873: attempt to index field 'Object_didnt_begin_job' (a function value)
Ranger801
Łowca

Dołączenie: 22 Wrz 2012, 11:57
Ostatnio był: 28 Sie 2016, 16:12
Miejscowość: Miejsce zamieszkania nieznane
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Kora-919
Kozaki: 94

Reklamy Google

Re: Wylot na wysypisku

Postprzez mayer99 w 29 Maj 2014, 15:11

Ja miałem takie crashe na Garbage już po 1ym przejściu z Kordonu. Po około 2 minutach gry crash niezależnie od tego co robiłem, link tematu:
viewtopic.php?f=129&t=23512, i tu:
viewtopic.php?f=129&t=23212&start=12.
Mi udało się zaradzić jakoś: Na mojej 1 wizycie na wysypisku udało mi sie to obejść, łopatologicznie.
1,5 min gry, save, 1,5 min gry save itd, itd, aż do rozmowy za Stalkerem proszącym o pomoc w eliminacji bandytów w hangarze. Po rozmowie z nim crashe do desktopu zniknęły. Wygląda na to, że finally "object began his job...;)

Jestem teraz na etapie szukania naukowców po wyjściu z X14 i jak do tej pory był to jedyny poważny bug. Niestety nikt nie odpowiedział co można z tym zrobić, ani czy kolejny patch to naprawi...
Awatar użytkownika
mayer99
Łowca

Dołączenie: 20 Lut 2011, 12:22
Ostatnio był: 13 Lut 2025, 16:46
Miejscowość: 3miasto
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 41

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość