apg2312 napisał(a):Jest jeszcze jeden powinnościowiec łażący po lokacji, gdzie mieści się bunkier Sacharowa. To chyba wszyscy, których spotkałem. W Wolności mechanika nie spotkałem.
Dziwne, że żadnego mechanika nie ma Monolit, Bandyci, Wojsko, Grzech ani Ekolodzy. A mają przecież swoje stałe i w miarę bezpieczne siedziby.
Wg mnie sprzęt przynajmniej naprawiać powinni też handlarze.
Gizbarus napisał(a):Jeszcze jeden mechanik stoi w Barze, na dachu budynku, w którym siedzi Woronin. Dopiero przy drugim przejściu gry gościa spotkałem. Ponoć może też sprzedać nam coś dobrego, o ile będziemy członkami Powinności i będziemy mieć określoną rangę.
apg2312 napisał(a):Jest jeszcze jeden powinnościowiec łażący po lokacji, gdzie mieści się bunkier Sacharowa. To chyba wszyscy, których spotkałem. W Wolności mechanika nie spotkałem.
Dziwne, że żadnego mechanika nie ma Monolit, Bandyci, Wojsko, Grzech ani Ekolodzy. A mają przecież swoje stałe i w miarę bezpieczne siedziby.
Wg mnie sprzęt przynajmniej naprawiać powinni też handlarze.
apg2312 napisał(a):Natrafiłem na niego, gdy w jakimś momencie chciałem wrócić do Baru. Przylazł od strony przejścia, a potem nie poszedł do swoich kolegów, tylko cały czas się kręcił w okolicy przejścia - a kilka razy potem przechodziłem z i na Jantar.
Cóż, po prostu miałem już odruch zaczepiania wszystkich NPC, dlatego na niego trafiłem
basza napisał(a):Witam,
Nie wiem czy to ten sam NPC o którym wspominał apg2312, ale w Jantarze spotkałem mechanika w południowo-wschodniej części mapy, w wiosce przy przejściu do Baru. Nie należy on jednak do Powinności, lecz jest neutralnym stalkerem. Nazywa się "Father Diodor"(to chyba ten sam którego zabójstwo w ShoC zlecał Sidorowicz).
stpauli napisał(a):EDIT: na domiar tego, że brakuje mechaników, Petrenko wraz z kolegami przenieśli sie do wnętrza baru, stoją sobie przy stolikach, a przy próbie zagadania do Petrenki - wjazd na pulpit bez żadnego błędu.... zdążyłem tylko "złapać", to co się pojawia przy wylocie:
get_parent<NPC is nil>
get_parent
task_manager
*/gamedada/scripts/task_manager.script
--/
function TasksManager:get_parent(npc)
if npc then
local story_id = npc:story_id()
if tParentByStoryId[story_id] then
return tParentByStoryId[story_id] --/>
end
--/abort("tm:get_parent:=[%s] story_id=[%d] ~wrong!", npc and npc:name(), story_id, "")
end
--/abort("tm:get_parent<NPC is nil>!")
end
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość