Problem z zadaniem "Go deeper into the mines"

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Problem z zadaniem "Go deeper into the mines"

Postprzez Kortyzol w 25 Lip 2014, 22:25

@djcycu, z pełnym szacunkiem, w miarę śledziłem co się dzieje z Lost Alphą, i nigdzie, a nigdzie nie było napisane żeby zostawić ich w Kordonie. Zrobiłem tak tylko dlatego, że zabiłem ich w poprzedniej wersji dla lootu i nic złego się nie stało. Czemu przy changelogu czy czymkolwiek, nie jest napisane "koniecznie zostaw sin w kordonie". No proszę, czy ja tak dużo wymagam?

Sporo osób zrobiło to co ja, i to jest po prostu głupie i bez sensu. Ponieważ blokuje dalszą rozgrywkę, to jest w ogóle chamskie, bo przez małą durnotę na początku gry, gra się normalnie przez 5 godzin, a później trzeba wszystko powtarzać. Już Soljanka jest bardziej wybaczająca, przynajmniej wszędzie jest napisane, żeby robić tak, a nie tak.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas diam ac dolor dapibus consectetur. Etiam iaculis accumsan leo. Suspendisse varius imperdiet adipiscing. Aliquam porttitor velit lacus, non feugiat arcu accumsan non. In vitae sapien in eros vestibulum aliquet. Sed turpis augue, semper vitae convallis non, luctus eget libero. Nullam quis magna mi. Morbi malesuada sem ut ligula viverra condimentum. Cras quis dolor id risus aliquet mattis mattis ut sapien. Duis ac vulputate risus. In tempus, arcu mattis semper tempor, odio tellus vehicula arcu, vitae luctus eros nisi eget eros. Nullam congue ligula sed odio vehicula aliquam. Suspendisse eleifend magna.
Awatar użytkownika
Kortyzol
Kot

Dołączenie: 07 Sty 2012, 23:29
Ostatnio był: 26 Cze 2016, 13:15
Kozaki: -3

Reklamy Google

Postprzez LECH w 25 Lip 2014, 23:19

Ciekawe, bo u mnie w wersji bez patch'ów i teraz w 1.3002 zabiłem tych w Kordonie i tego w Barze, po którym stali się wrogami ale nie strzelali i pozwolili wykonać zadania. Tych w Kordonie zabiłem bo trzymali naszego brata stalker'a i poza tym urazili moją dumę w trakcie dyskusji. ;)

Ale po wykonaniu zadań dla nich stwierdzam, że są w porządku. :P
Awatar użytkownika
LECH
Stalker

Dołączenie: 28 Cze 2011, 20:40
Ostatnio był: 14 Maj 2025, 22:55
Miejscowość: Jarocin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 10

Postprzez AoAkinar1 w 01 Gru 2014, 17:12

Również miałem ten "problem", wchodziłem do jaskini, cios w łeb i game over. Jednak jak dostajemy wiadomość przed wejściem do jaskini to jasno jest powiedziane, "nie idź tam bo zginiesz, możesz się udać do barmana on załatwi sprawę oczywiście za opłatą lub dołącz do frakcji" , nie chciało mi się, ale poleciałem do barmana wyłożyłem 10k i reputacja wzrosła do stopnia przyjaciela, wróciłem do jaskini i wszystko poszło jak należy, więc nie trzeba nic kombinować z savem jak to widziałem w postach wyżej, tylko trochę trzeba pobiegać :) . Odniosę się do kolegi wcześniej, który napisał, że "było pisane, żeby nie zabijać, a wszyscy zabijają" . Weź pod uwagę, że nie wszyscy wszystko i wszędzie czytają, ja tak samo, usłyszałem, że jest LA i zacząłem grać. Gra jest na tyle dopracowana, że zawsze fabuła pójdzie do przodu, choć przyznam, że wejście do X-14 jest trochę przekombinowane :)
CPU: i7 5820k , GPU: Gigabyte GTX 760 WindForce 3 OC, MB: MSI X99 SLI PLUS , RAM: 2x4GB DDR4 2133 MHz, PSU: Be quiet! 550W Silver, Win 7 64 bit Ultimate
AoAkinar1
Kot

Dołączenie: 01 Gru 2014, 16:55
Ostatnio był: 15 Gru 2014, 23:57
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 1

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość