[PROBLEM] Powrót do Baru

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

[PROBLEM] Powrót do Baru

Postprzez Gizbarus w 01 Maj 2014, 22:59

Aktualnie jestem na etapie powrotu do Baru po załatwieniu wszystkich aktualnych spraw na Jantarze u jajogłowych. Dostaję cynk, że mam się stawić do Baru, bo potrzeba tam mojej pomocy. Okej, lecę. Z racji buga zapieprzam przez Magazyny Wojskowe i Dead City, ale w końcu docieram. Gdy zbliżam się do 100 Radów, nagle cel misji przenosi się na teren, gdzie w vanilli znajdowała się główna baza Powinności (tam spawnuje się Pietrienko), a na niebie srać ołowiem w moją stronę zaczynają dwa śmigłowce. Nieważne, czy się z nimi uporam, czy je oleję - towarzysz pretorianin nie ma zamiaru dać mi zadania, które tak obiecywał przez PDA. Jakieś pomysły? Ktoś już się z tym szajsem męczył?
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 13:20
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Reklamy Google

Re: [PROBLEM] Powrót do Baru

Postprzez Ger0nim0 w 02 Maj 2014, 18:34

Niestety mam ten sam problem, śmigłowiec lata, Petrenko zawiesił się w drzwiach (błąd AI) lecz nie ma dla mnie zadania które obiecał.
Przywracałem save na kilka zadań wstecz, lecz za każdym razem pułkownik nie chce współpracować.

UPDATE
Poradziłem sobie - po wejściu do mapy rozpocząłem ostrzał helikopterów, dopiero potem podszedłem do Petrenki, który przy tej opcji nie uciekał. Dostałem zadanie i przeszukuję zonę dalej.
Ger0nim0
Kot

Dołączenie: 02 Maj 2014, 18:28
Ostatnio był: 02 Wrz 2015, 20:43
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość