Po wejściu na wielkie bagna

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Po wejściu na wielkie bagna

Postprzez zderzack w 04 Maj 2014, 22:38

Mocno spojleruję, a więc pytanie będzie w...
:

Wypełniałem misję dostarczenia Sacharowowi dokumentów od najemników. Rozpoznali mnie (że ja to niby Striełok) i uwięzili z doktorkiem. Wojsko nas odbiło (ale cudne nawiązanie do oryginału), doktorek obiecał mi posłanie koordynatów na wielkie bagna, gdzie niby mieszka, wszystko mi opowie itp. Niewiele myśląc zarzuciłem misję oddania dokumentów naukowcom (leżą grzecznie w inwentarzu) i poszedłem na te bagna. Żadnych koordynatów nie uświadczyłem, podobnie jak kiedyś koordynatów ubrania bandyty, ale nic to. Dotarłem do obozowiska stalkerów na północnym wschodzie, zaraz przy rzece, a tam dwa domy. W pierwszym, mniejszym spali stalkerzy. W drugim, większym domu, osadzonym na palach, po wejściu doń dużymi schodami, przed wejściem do głównego pomieszczenia trafiłem na cut-scenkę, gdzie ja (?) wchodzę do pokoju, kilkukrotnie najeżdża na mnie kamera... Po skończeniu filmiku pojawia się oczywiście widok z perspektywy pierwszej osoby, a drugi ja (ten, który stał w cut-scenie) stoi sobie z boku w tym samym miejscu. Jest niezniszczalny, przymocowany do podłogi (żaden granat na to nic nie może poradzić),

Pytanie: Czy tu powinien być doktorek, a jakiś bug go stąd wyeliminował?
LA będzie. LA była, jest i będzie.
Awatar użytkownika
zderzack
Kot

Dołączenie: 09 Lut 2008, 18:44
Ostatnio był: 03 Mar 2015, 09:01
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 19

Reklamy Google

Re: Po wejściu na wielkie bagna

Postprzez Gelal w 04 Maj 2014, 22:57

Oddaj dokumenty, powinieneś dostac namiary na chatę na bagnach z Doktorem. Przy oddawaniu dokumentów Sacharow powiadomi cię co czeka na ciebie na bagnach (helikopter wojskowych i chowanie sie w krzaczorach). To pewno dlatego nie spotkałeś Doktora.
14!

Za ten post Gelal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Pangia, zderzack.
Awatar użytkownika
Gelal
Stalker

Dołączenie: 17 Sty 2010, 23:39
Ostatnio był: 03 Sty 2025, 00:41
Miejscowość: terra incognita
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 10

Re: Po wejściu na wielkie bagna

Postprzez zderzack w 04 Maj 2014, 23:43

Dzięki, dobrze, że mam save'a sprzed wejścia.

@Pangia, to wcale nie jest tak, że zj :E bałem fabułę. O ile dobrze pamiętam, doktor mówi, żebyśmy spotkali się na bagnach, w tym celu wyślę mi koordynaty. Nie powiedział "tylko najpierw zakończ dotychczasowe zadania". W każdym razie widocznie rzeczywiście się zj :facepalm: bało, ale nie w wyniku jakiegoś kombinowania.
LA będzie. LA była, jest i będzie.
Awatar użytkownika
zderzack
Kot

Dołączenie: 09 Lut 2008, 18:44
Ostatnio był: 03 Mar 2015, 09:01
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 19

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość