Pytanie o zadanie w tunelu - rozmowa z bandytą

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Pytanie o zadanie w tunelu - rozmowa z bandytą

Postprzez lucas7911 w 16 Maj 2014, 16:26

Mam takie pytanie idę chyba zgodnie z głównym wątkiem fabularnym gry, byłem już w fabryce Rostok gdzie odzyskałem trzy PDA oraz zabiłem wszystkie pijawki potem udałem się do Deatch Valey gdzie zdobyłem kurtkę, porozmawiałem z pijanym bandytą, potem udałem się do lokacji gdzie na końcu trzeba odszukać samochód i nim podjechałem do lokacji gdzie jest most z tunelem ( dostałem jakieś zadanie z tym tunelem - gdy wszedłem to mi to zaliczyło)
stamtąd udałem się do siedziby bandytów by uwolnić z celi jakiegoś gostka i tu na razie się zatrzymałem.

Przeglądając filmiki na YouTube zauważyłem że ludzie dostają jakieś Questy które wymagają wejścia głębiej do w/w tunelu , tam rozmowiają z jakimś chyba bandytą ( w dialogach coś o X18) czy pominąłem jakieś zadania?
lucas7911
Kot

Dołączenie: 03 Paź 2012, 19:01
Ostatnio był: 08 Mar 2025, 21:57
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Pytanie o zadanie w tunelu - rozmowa z bandytą

Postprzez assire w 16 Maj 2014, 21:27

No, pominąłeś dość istotnego fabularnego questa :) Musisz wejść głębiej w te tunele żeby.. zobaczysz :)
assire
Stalker

Dołączenie: 01 Sie 2013, 22:31
Ostatnio był: 17 Cze 2017, 19:14
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 8

Re: Pytanie o zadanie w tunelu - rozmowa z bandytą

Postprzez lucas7911 w 17 Maj 2014, 14:37

Ok Dzięki cofnąłem się w zapisach i wykonałem te questy, potem wg fabuły uwolnić gostka w bazie bandytów ale zawiesiłem się na otwarciu sejfu ( ale gram bez patchy więc dzisiaj spróbuję doinstalować ).
lucas7911
Kot

Dołączenie: 03 Paź 2012, 19:01
Ostatnio był: 08 Mar 2025, 21:57
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości