2 problemy - FreePlay

Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym gry, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
X:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\appdata\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

2 problemy - FreePlay

Postprzez Grosso w 05 Cze 2014, 20:31

Witam, ukończyłem juz LA i aktualnie smigam na freePlay'u i mam 2 problemy :P pierwszy dotyczacy fabuly, gdzie porwali Lisa ? biegam po calym kordonie aby odsluchac wiadomosc ktora sie uruchomi z PDA znalezione przy martwym ciele stalkera i aktualnie mam jedna cyferke, potrzebuje drugiej i trzeciej, druga ma sie włączyc samoistnie jesli znajde sie w miejscu w ktorym porwano Lisa, problem w tym ze przeszukalem caly kordon, bylem oczywiscie w domku w ktorym czlonkowie Grzechu trzymali lisa jednak nic sie nie włączylo ;/ to jest pierwszy problem,

Drugi to taki ze gdy na freeplayu chce porozmawiac z Petrenko ktory stoi sobie w barze stu radów wywala mi crash ;s czy ma to jakis zwiazek z fabułą i uniemozliwi mi dalszą gre na freeplay'u ? bo zanim dostaje crasha to widac ze ptrenko ma chyba 4 opcje dialogowe ktorych nie mam czasu przeczytac bo odrazu widze pulpit, jesli bedzie potrzebny log z tego programu ktory pokazuje dlaczego zcrashowalo to wkleje tutaj, chyba ze ktos z gory ma odpowiedz to chetnie wyslucham :)

Pozdrawiam i dziekuje ;)
Grosso
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2014, 21:05
Ostatnio był: 02 Lip 2017, 01:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: 2 problemy - FreePlay

Postprzez seybr w 06 Cze 2014, 10:32

seybr
Kot

Dołączenie: 20 Maj 2014, 15:09
Ostatnio był: 06 Cze 2014, 10:32
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości