t_man napisał(a):Nikt cię nie prosi, nie chcesz nie pisz.
@GTR- a jak singiel?
Singiel też nie jest zły. Po przejściu można z czystym sercem sercem powiedzieć, że grało się miło. AI ogólnie wolne, zresztą cała gra wolna, (o ile dobrze pamiętam nie można biegować) czasami się też zbuguje ale nie razi to w oczy. I wyzwania misji na 100% (opcjonalne) typu: żeby cywilom nie stała się żadna krzywda, nikogo nie zabij, zabezpiecz każdy dowód to nie jest byle co i daje w kość.
Ale po singlu serio warto sięgnąć po multi. Ja z reguły jestem gracz singlowy, na X360 przegrałem sporo gier a konsola nawet nie podpięta do internetu, ale w SWAT4 tradycji stało się zadość. Podobnie jak w COD4 - można grać, grać, niby monotonne a jednak się nie nudzi.
I tak samo jak ktoś powiedział to Operation Flashpoint, oczywiście pierwsza część z dodatkami. Klimat gry w dodatku Resistancje jest nie z tej ziemi - fabuła jest świetna, postać Vistora Troski świetna, klimat rosyjski w czasie największego rozkwitu komunizmu dobrze odzwierciedlony. Mimo że grałem w to dobrych parę lat temu, zakończenie zapamiętałem. Cold War Crisis (podstawka) też całkiem niezła - i ostatnia misja, nie powiem jaka - szokujące doznanie.
I jeżeli już mówimy o takich grach jak OFP, to o dziwo nikt nie dorzucił jednej znanej, i dobrej gry - ArmA.