szakal208022 napisał(a):Założyciel tego tematu napisał że, ten świat "jest pełen lasów i kopalni rudy".
Śmiać mi się chce.
Jak taki mały świat może być czegoś pełen??
Według mnie Gothic I-III, jest porównywalne z Tibią, Metinem i Counter Strike'em.
Czyli po prostu SHIT!!
Junx napisał(a):szakal208022 napisał(a):Założyciel tego tematu napisał że, ten świat "jest pełen lasów i kopalni rudy".
Śmiać mi się chce.
Jak taki mały świat może być czegoś pełen??
Według mnie Gothic I-III, jest porównywalne z Tibią, Metinem i Counter Strike'em.
Czyli po prostu SHIT!!
Jakbyś miał może z 16-18 lat to na tamte czasy to była grafa z kosmosu. Sam mam w domu 1 oraz 2 + dodatek i czasami lubię pograć, nie ze względu na grafę, ale za klimat i fabułę, której ostatnio brakuje w niektórych grach.
szakal208022 napisał(a):Założyciel tego tematu napisał że, ten świat "jest pełen lasów i kopalni rudy".
Śmiać mi się chce.
szakal208022 napisał(a):Ja poświęcam czas tylko i wyłącznie na gry PORZĄDNE.
M3Fis70 napisał(a):już tak liniowego i prostego gówna wydać
A co do ciebie Deliryku, to nie pisz czegoś, o czym nie wiesz
Ja nawet nie zabierałem się do tej gry, tylko kumpel mi pokazał
grafika i animacje lepsze niż w poprzednich częściach
No tak te zagadki logiczne w Battlefield 3... Ileż tam opcji dialogowych i każda decyduje o dalszej rozgrywce. I te bettlefieldowe labirynty i podziemia, których bez mapy nie przebrniesz... Normalnie gra złożona jak skrzyżowanie Iron Lorda z Betrayal at Krondor...Teraz gram w S.T.A.L.K.E.R.'a, Skyrim, Battlefield 3, i nie zabieram się za gry tak proste jak Gothic.
Jeszcze raz zwracam się do Deliryka. Gothic 4 jest może i proste, ale Gothic 1, 2 i 3, to też gry które przejdzie człowiek o poziomie inteligencji(IQ) 50(Ja dla porównania mam 115 ze 130).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości