Największy trolling w historii forum - DM:E

Konkursy, rankingi, ogłoszenia parafialne.

Moderator: Realkriss

Re: [WIP]Dima's MOD Enhanced

Postprzez Ryślaw_Ryś w 01 Cze 2009, 13:34

Dobre pomysły ale gwoli rzeczywistości i pomijając cudowne właściwości wódki...
To jedzenie napromieniowanego zwierza jest nie możliwe żeby czasowo nas napromieniowało... radioaktywny pył osiada w kichach i nie wychodzi już... No ale to szczegół :P Ale ogólnie pomysł spoko.
-Jak już o zegarku na ręce mowa to lepsze gorsze,bazarowe, tańsze się psują śpieszą puźnią, przez co postać nie wstaje na czas itp. znajdujemy je w ciałach...
-kupowanie noża i tez by różne modele były, m-in. polski WZ 98 xD
-coś jeszcze chciałem ale zapomniałem...

to co nowy Mod wyjdzie w 2013? xD

ale powoli zaczynamy przesadzać...
Ostatnio edytowany przez Ryślaw_Ryś 01 Cze 2009, 22:47, edytowano w sumie 3 razy
taaa...
Ryślaw_Ryś
Kot

Dołączenie: 31 Maj 2009, 22:46
Ostatnio był: 31 Paź 2012, 12:27
Miejscowość: Stumosty :P
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Ryślaw_Ryś w 01 Cze 2009, 13:35

dubel
Ostatnio edytowany przez Ryślaw_Ryś, 01 Cze 2009, 22:47, edytowano w sumie 1 raz
taaa...
Ryślaw_Ryś
Kot

Postprzez von Carstein w 01 Cze 2009, 13:47

Ryślaw_Ryś napisał(a):Dobre pomysł ale gwoli rzeczywistości i pomijając cudowne właściwości wódki...
To jedzenie napromieniowanego zwierza jest nie możliwe żeby czasowo nas napromieniowało... radioaktywny pył osiada w kichach i nie wychodzi już... No ale to szczegół Ale ogólnie pomysł spoko.

I tutaj mamy naszą wódkę... Podczas gotowania łba psiny wlewamy wódkę... dla odkażenia. Jeżeli to nie pomoże wlewamy więcej wódki. I więcej, i więcej, i więcej, a teraz białe wino, i więcej, czerwone, i więcej...

Taaa... o zegarkach juz kiedys mówiłem Witcherowi. Złote, elektoroniczne, szwajcarskie itd. Żeby zrobił. A niektóre mogłyby mieć podświetlane tarcze.

Do broni wręcz dodać trzy jeszcze: Saperkę, bejsbola i łobucha...

No i może jeszcze kilka karabinków... wiadomo jakich.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez KoweK w 01 Cze 2009, 14:03

Legat Martinus napisał(a):Saperkę,

Proszę was, nie róbcie z tego Inno Moda... Może jeszcze katana? :E
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 29 Maj 2025, 01:26
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1489

Postprzez The Witcher w 01 Cze 2009, 14:06

Pierdołom stop!
Zegarek tak, noże tak, te karabinki tak, nawet gotowanie może być, ale łobucha nie dam(ja już wiem co ty chcesz z nim robić Legant! xD)!
The Witcher
Legenda

Dołączenie: 31 Lip 2008, 09:03
Ostatnio był: 10 Maj 2025, 21:26
Ulubiona broń: --
Kozaki: 329

Postprzez von Carstein w 01 Cze 2009, 14:09

xKoweKx napisał(a):Legat Martinus napisał(a):
Saperkę,
Proszę was, nie róbcie z tego Inno Moda... Może jeszcze katana? :E

Katana, glaudius, spatha, pilum, sarrisa i jeszcze tarcza i łoma... a może piłę motorową jeszcze by się dało dodać?

Co w tym złego jest? Inno mod jest zły?

Ach tak... dałoby się zrobić... tzn. wstawić wyciory do broni? Abyśmy mogli je czyścić w warunkach polowych... taka tańsza, lecz mniej skuteczna alternatywa dla mechaników.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Postprzez Ryślaw_Ryś w 01 Cze 2009, 14:16

Hmmm zgadzam się z Witcherem pierdołom stop :P hehe

to ja poproszę o system walki na wymianę ciosów z Mortal Combat :D , średniowieczne zbroje i miecz świetlny :P
<joke>

a tą saperką to co? Walka by była czy okopywanie się?
do tego wypróżnianie się (do czego potrzebna saperka żeby zakopać) i potrzeba sexu :P

A tak poważnie to bez przesady uważam.
Nie gwałćmy STALKERA tylko go ulepszajmy! (dobra już nie spamuje, sorry)
to ma być gra w której trzeba przetrwać -> survival, a nie bawić się piłą motorową, bo wyjdzie nam z tego Postal zmieszany z GTA i Qake III Arena a nie o to chodzi.
Ostatnio edytowany przez Ryślaw_Ryś, 01 Cze 2009, 22:54, edytowano w sumie 1 raz
taaa...
Ryślaw_Ryś
Kot

Postprzez von Carstein w 01 Cze 2009, 15:10

Pragnę wspomnieć, że mój poprzedni post to kpina (oprócz wyciorów). Chyba nie myślałęś, że po ZOnie będą zapieprzać Stalkerzy z Sarisami!?

A kwestia saperki.... Otóż mój drogi. Saperka jest od pierwszej wojny śwaitowej używana jako broń do walki wręcz (chociaż pierwotnie miałą służyć okopywaniu się. Fakt). Zwyczajnie - dobrze zadany, wymierzony cios saperką mógł zdekapitować wroga. A z bagnetem trzeba by się męczyć... mejsca w okopie mało, bagnet może nie odrazu zabić... i jeszcze ofiara może się męczyć.

Podobno saperki są wciąż używane do tych celów. A przynajmniej szkoli się do tego żołnierzy.
Patrz - Specnaz

Jeżeli mamy już podważać jakieś kwestie to po co noże jakieś jeszcze dawać. Z noża się żadko korzysta... Wystarczyłby nóż myśliwski... jeden typ. Po co te setki noży, różnych typów?
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Postprzez Ryślaw_Ryś w 01 Cze 2009, 17:47

Nie podobno używa się saperek tylko na pewno. (i nie tylko w specnazie, rzucanie saperką wchodzi w skład szkolenia jak i obrona nią. Jest taki system nawet. Ale czy jest to tak istotne by było potrzebne w grze? No ja nie wiem...
Ja bym nie chciał...

w każdym razie kamień spadł mi z nerki że żartowałeś... xD
(koniec offtopa bo się Moderator wpieni)

edit:
Koniec offtopa!
Ostatnio edytowany przez Ryślaw_Ryś 01 Cze 2009, 21:26, edytowano w sumie 2 razy
taaa...
Ryślaw_Ryś
Kot

Postprzez von Carstein w 01 Cze 2009, 19:29

Ryślaw_Ryś napisał(a):w każdym razie kamień spadł mi z nerki że żartowałeś... xD
(koniec offtopa bo się Moderator wpieni)

He he... lepiej, że spadł, niż żebyś musiał go wydalać...
Offtop - jeżeli omawiamy kwestie moda i pomysłów dotyczących jego samego to to nie jest off top, tylko wspieranie (poniekąd) myśli twórczej modera.

Saperka... czemu nie? Wojskowi w Zonie są? Są... Umierają? Umierają... A saperki w swym standardowym wyposażeniu mają? Mają... Pozatym to zawsze mił aspekt urozmaicający rozgrywkę... Można by też dodać tego bejsbola... dresy w Zonie są? Są... Może przyzwyczaili się już do tego drewnianego (aluminiowego i wzmacnanego stalą też) artefaktu, symbolu swojej władzy... Do tego jakiś łom.

No i kwestia siekiery w grze...
Wyobrazmy sobie zwykłego, ukraińskiego rolnika... przychodzi bida. Dzieci i żona wołają o kase, a piniędzy ni ma... Chłop ma dwa wyjścia - powiesić się, aby skrócic swe cierpienia lub szukać zarobku. I usłyszał o bogactwach Zony. Co więc robi... zabiera worek, a w nim żarło, jakieś szmaty... żegna się z rodzinką... ale myśli sobie "Co będzie jak tam coś spotkam. Coś złego". Myśli więc nad jakimś uzbrojeniem... strzelbę kupuje, a że mieszka na wsi to bierze też ze sobą siekiere... bo nie głupi jest. Co z tego, że siekiera nie była (tak jak nóż) zbyt grozną bronią, lecz jakiś logiczny powód jej "pobytu" w Strefie jest.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Postprzez The Witcher w 01 Cze 2009, 19:38

Skończcie już z tym offtopem, bo i tak nie dodam żadnej siekiery do gry.
The Witcher
Legenda

Dołączenie: 31 Lip 2008, 09:03
Ostatnio był: 10 Maj 2025, 21:26
Ulubiona broń: --
Kozaki: 329

Postprzez Maly Mod w 01 Cze 2009, 21:44

czemu drwali nie brakuje a siekierka w składzie lerzy... model ci zrobię nawet tylko dodać okienko na broń białą i full wypas.

Image
Ostatnio edytowany przez Maly Mod, 01 Cze 2009, 22:41, edytowano w sumie 1 raz
Maly Mod

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

PoprzedniaNastępna

Powróć do Konkursy, rankingi, ogłoszenia parafialne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość