Moderator: Realkriss
CrisuSPW napisał(a):Hmm, zauważam powiązanie z Soljanką, czyż tak? Mam na myśli kapsuły zawierające anomalie... W Soljance sprzedaje je ziomek na samym końcu Kordonu, jednakże nie kupowałem ich ze względu na to, że wydały mi się zbędne. Przemocu, mógłbyś opisać w jaki sposób ich używać i czy warto?
CrisuSPW napisał(a):Co do granatów oświetleniowych(...) , który powoduje czasową utratę wzroku?
CrisuSPW napisał(a):Buggy z HL2...? Godny pomysł, z pewnością zapożyczony z innej modyfikacji, jednak całkowicie na plus.
CrisuSPW napisał(a):Egzoszkielet także kojarzę z Soljanką, obecny był w zadaniu w podziemiach. I czegoś takiego nam właśnie potrzeba...
CrisuSPW napisał(a):Reskin mundurów... No cóż, szkoda przyznać, ale zostały wykonane mizernie.
CrisuSPW napisał(a):Hmm, a czy znajdzie się coś podobnego do tego...?
Jarexxx napisał(a):Jeśli tak Witcher dodaje amerykańskie piżamy, to niech dołoży coś polskiego!
kalash napisał(a):Jako że w stalkerze "bawię" się w snajpera i często działam w nocy mam pytanie:
Czy można by dać celownik laserowy:?::?::?:
CLEAR SKYline napisał(a):Hmm... Noktowizyjny?
CLEAR SKYline napisał(a):oznaczanie celów na siatce (jak w lornetce) i filtr noktowizyjny (z kombinezonu)
gorset napisał(a):porośnięty sztuczną trawą[...]Zwiększenie gęstości trawy i najlepiej też jej wysokości[...]
No i finalnie polepszenie AI. [...] ten się odwrócił i magicznie nas zauważył [...] niech się położy i nas wypatruje.
No po prawdzie to tak. :E Jest to spowodowane głównie pewnym bug trapem, i nie wiem co jest jego przyczyną.
Powróć do Konkursy, rankingi, ogłoszenia parafialne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość