przez Crisu w 17 Wrz 2009, 08:11
Może nie tyle co "więcej niż zrobi" bo wydaje mi się, że dałby radę ogarnąć to wszystko co obiecał. Sęk w tym, że problemem jest jego szczeniackie zachowanie. Mam na myśli obiecanki, które nie zostały spełnione co dalej tłumaczyć można jako ewidentne i zamierzone kłamstwo, oszustwo. Do tego olewanie czyichś sugestii i zapytań, olewanie czyjegoś zainteresowania modem i postępem prac. Mamy także uciszanie i zbywanie osób zainteresowanych, robienie sobie jaj z całej sytuacji czego dowodem jest zmiana podtytułu moda, którą osobiście sam żartobliwie 'wymyśliłem' oraz głupi screen, który niestety screenem nie jest, a tylko dziecinnym wyjściem z sytuacji - bo pewnie tylko takie wyjście zauważa Piczer. Poszczuć, pośmiać się i mieć gdzieś. Tak, zdecydowanie nie jesteśmy tutaj traktowani poważnie. I uwierzyć, że on ma 18 lat...
Czy Wam też wydaje się, że wątek w tej chwili nie ma żadnego sensu? Brak jakichkolwiek informacji... Oj, coś czuję, że DM spotka taki sam los jak Inno. Oby.
I Witcher... Zachowaj się choć raz normalnie i wyjdź naprzeciw temu o co proszą i pytają osoby zainteresowane, a nie jak byle bachor w piaskownicy chroniący swojej babki z piasku.
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."