+
13. Czy pojawi się jakaś nowa frakcja lub nowe postaci? W końcu nowa fabuła oznacza nowe rozwiązania, którym należałoby sprostać rozszerzając rozgrywkę w pewien efekt
Ywny sposób.
14. Jakie poziomy będziemy mogli odwiedzić po odpaleniu moda? Będą to poziomy wykorzystane w innych modyfikacjach czy może znajdzie się coś 'autorskiego'?
15. Jak zostania rozwiązana kwestia hostingu tak dużego moda? Jakieś oddzielne części na Rapidzie, mirrory gdzieniegdzie bądź zwyczajnie torrent?
16. Czy znajdą się jakieś easter eggi związane ze Stalkerem lub czymkolwiek? Mam na myśli nawiązania do postaci, może budynków, poszczególnych napisów, dialogów i temu podobnych?
17. Ile modów póki co wchodzi w skład Enhanced? I czy autorzy modyfikacji, które masz zamiar wykorzystać będą wiedzieli o tym zajściu coby uniknąć problemów?
18. Naprawiłeś głośniki? Czy może wciąż mają gazy?
19. Stabilność, na jaką liczymy będzie spełniona? Mam na myśli stosunek jakość/płynność/awaryjność, czyli mówiąc wprost czy mod przestawiał będzie się ładnie, szybko i stabilnie?
20. Co w kwestii bugtrapów? Wciąż jesteś za tym by gra nie informowała o nich i nie wyrzucała do pulpitu tak jak zapowiadałeś swoje przypadkowe odkrycie?
21. I co ważniejsze - zakończenia. Pozostaną standardowe czy może pociągniesz je według fabuły?
- - -
*Edit:
1. Kiedy premiera? (tak, wiem to głupie pytanie ale od czegoś trza zacząć) .../... 1. When it's done.
To może inaczej - na kiedy ją planujesz bądź przewidujesz?