Moje ulubione zakończenie to zakończenie ze zniszczeniem świadomości-z bo tam striekol wali z kałacha tak pięknie w te kokony i tak swietnie widać blow back w jego karabine który wygląda jak w moim asg i zawsze jak uda mi się osiągnąć to zakończenie to jestem tak z siebie dumny że idę z rodzicami do lasu zarżnąć prosię i jem potem jego mięcho z rodziną i na 3 dni go starcza,a po skończonym spożywaniu strawy idę całą rodzina wykąpać się w pobliskiej rzece, wbijam do niej na waleta i się kąpie i Janusz się kapie, i bawimy się doskonale
Za ten post Kamieniarz otrzymał następujące punkty reputacji:
Czesc. Jestem nowy na stronie. Gralem we wszystkie czesci stalkera i to w dniu premiery Mam nadzieje ze bedzie nam sie milo konwersowalo. W swoim pierwszym temacie na forum chcialbym pokazac wam pewna ciekawo przerobke zakonczenia stalkera cienia czarnobyla. Oplaca sie ogladac od polowy. https://m.youtube.com/watch?v=OgCBdVCdu1k
moim ulubionym zakonczeniem jest odmowienie udzialu w eksperymencie i rozwalenie kapsul
czy na tym etapie (jak juz dotarlem do elektrowni i moge sobie wybrac miedzy jednym z 3 mozliwych "glownych" zakonczen) mozna jeszcze wrocic jakos do Zony i wykonac zadania poboczne?
Mam dwa ulubione zakończenia. Pierwsze to to o kontrolowaniu ludzkości. Drugie, to to w którym Striełok niszczy Świadomość-Z. Między innymi dlatego, że wybranie walki z projektem daje nam możliwość zabicia tego grubasa Sidorowicza granatem . No i ten cytat na końcu... "Nie wiem czy postąpilem właściwie, pewnie nigdy się nie dowiem. Ale zrobiłem to i chyba powinienem się z tego cieszyć."