igla2008 napisał(a):do GP-37 można by było dodać możliwość założenia granatnika.
gamedata -> configs -> weapons -> w_g36.ltx ->
grenade_launcher_status -> zmień wartość na 2
Nie ma za co.
Jako, że mój post wypadł jako ostatni, to muszę edytować.
Da się jakoś wyłączyć patrole helikopterów? Cholernie wkurzające, zawsze złapie mnie wtedy, jak w okolicy nie mam nawet pieprzonego krzaczka, żebym mógł się wysrać, a co dopiero ukryć się przed śmigłowcem

Wczoraj fajnie sobie zacząłem grę (bo udało mi się szybko zarobić nieco forsy), bo chciałem podbić na starcie reputację u samotników. Za zadaniami poszedłem do Jantaru. No i dosłownie minutę po wczytaniu wysłało na mnie helikopter. A że odbiłem minimalnie od ścieżki - "Koniec gry.". Nosz ku♥wa mać. Żeby to jeszcze miało jakiś sens. Tymczasem po jakiego grzyba helikoptery nad Zoną? Co innego w Cieniu Czarnobyla (zajmowanie ważnych strategicznie punktów jak Agroprom, Prypeć czy CEJ), ale tu? Latają sobie ch♥* jeden wie po co - chyba żeby wypalić paliwo i dostać dotację od ukraińskiego rządu. Bo do mutantów nie strzelają, do stalkerów nie strzelają (czasem i 2 minuty schodzi, zanim otworzą ogień), latają tak bez celu (bo wkur♥ianie gracza trudno nazwać celem). Czemu ku♥wa nie ma wojskowych, jak chcesz przejąć bazę?!
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!