Idek napisał(a):Po paru testach odkryłem że c stack overflow wyskakuje niezależnie co robię po ok 3-5 min gry ...
a chciałem sobie wrócić i trochę pograć w stalkera ..

Pilot napisał(a):Myślę żeby skupić frakcję na trochę bardziej na defensywie albo też zróżnicować zależnie od frakcji.

Najemnik_Ara napisał(a):Ara wbija na forum to zaś będzie się czegoś pytał >_<
Wiecie czy w nowszych aktualizacjach będzie możliwość dołączenia się do takich frakcji jak Monolit czy Wojskowi ?
A może też dodadzą usunięte frakcje jak np. "Grzech" ?

Pangia napisał(a):Masz TFW z AtmosFear? Jak tak, to wywal go i wrzuć ten bez AF.

Normandia napisał(a):Pangia napisał(a):Masz TFW z AtmosFear? Jak tak, to wywal go i wrzuć ten bez AF.
Jak wywalić AF? Przeinstalować czy wystarczy jakiś plik usunąć. mi na ogół gra chodzi płynnie, ale w walkach zaczyna klatkować co znacznie wszystko utrudnia. Mam tez tak że np. jak przychodzę do samotników to jest wszystko ok a za innym razem FPS spada tak bardzo że grać nie idzie. Dziwi mnie to bo stalker nie jest zbytnio zaawansowany graficznie a w dużo nowszych grach nie mam problemów na moim kompie. Czy samo wywalenie AF poprawi płynność, czy trzeba zrobić coś jeszcze, dodam że grafikę mam okrojoną maksymalnie, powyłączałem co się da tylko zasięg widzenia pozostał gdzieś na środku paska ustawienia.

kropas napisał(a):wczytywanie i ładowanie się gry to coś koło 1 min
kropas napisał(a):wchodzę do Kordonu a mam złe stosunki z oporem i natychmiastowo zaczynają do mnie strzelać
kropas napisał(a):wystrzelał we mnie cały magazynek i ani razu nie trafił (gram na poziomie stalker)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości