Nie wiadomo... Smoq ma, jak my wszyscy, życie prywatne i dodatkowo, jak już niekoniecznie wszyscy, zawodowe. O ile wiem prywatne jakoś się trzymało (szacunek dla wyrozumiałej drugiej połówki) tak zawodowe pokazało ostatnio, że trzeba czas wolny, który był poświęcany na TFW, przeznaczyć na pracę. Osobiście w pełni to rozumiem.
Zresztą, każdy z nas miał coś takiego, że nawet grając w najlepszą najbardziej grywalną grę świata, o nie wiadomo jak dobrej grafice i fabule, z czasem się nuży... ile razy widzieliście wieżę ciśnień już? Ja sporo... (chociaż nie tyle razy co Biuro Spisów i Opodatkowania

)
A teraz wyobraźcie sobie, że Smoq widział tą wierzę tyle co wy "do potęgi drugiej", każda wprowadzona zmiana wymagała testu, jeśli była widoczna w save to ok, ale były też takie co wymagały nowej gry...za każdym razem...
Zresztą Smoq sam mówił, że niedawno dopiero usiadł sobie kiedyś i pograł dla przyjemności w TFW i miał wielką radochę...
@Dark Dante - Fabuła będzie wdrożona, jak będzie ktoś kto zrobi komiksowe intro, outro i przerywniki... A to i tak dopiero gdy mod będzie już stabilny, bo z naszej winy, TAK! Z NASZEJ WINY! Mod bywa niestabilny, bo zamiast pozwolić Smoqu pracować na tym co miał, to rzucaliśmy nowe pomysły - ten system modułowy to na prawdę super sprawa jest, ale przez niego ostatnia aktualizacja była
Dawno dawno temu, gdy komputery były duże a pamięci małe...Zawsze jest taka możliwość, że Smoq cały czas pracuje sobie spokojnie nad modem kiedy ma chęci i czas i natchnienie, odwiedzając forum ukrywając swoją obecność jednocześnie i czyta to co piszemy... Jeżeli nie wykazuje aktywności, to nikt nie truje mu czterech liter o jakieś bzdety "a dodaj mnie do gry...", "a gdzie znajdę SVD?", "a do czego służy to i to?", "a jak masz na imię?, "wyjdziesz za mnie...?".
Większość zgłaszanych błędów wynika z nieczytania instrukcji i pliku readme. Jeśli ktoś zgłasza błąd, do którego rozwiązanie jest na pierwszej stronie w formie patcha... Żyję zasadą grania na najnowszej możliwej wersji gry (modyfikacji) chyba, że ta nowa jest niestabilna, ma bugi itd. (patrz Minecraft - choć nie tylko), a jeśli ktoś pobiera moda, "na ślepo" bo to trzeba chyba nie umieć czytać, żeby nie zobaczyć napisu PATCH, no to ma problem - czasami szkoda mi czasu, żeby się zalogować i odpowiedzieć na prośbę o pomoc. Przecież, 90% użytkowników to młodzi ludzie którzy z obsługą komputera nie powinni mieć problemu, ja rozumiem jak moi rodzice nie potrafią korzystać z google, bo nie wiedzą co wpisywać w wyszukiwarkę (bo tak na prawdę trzeba jeszcze wiedzieć, czego się szuka, ale to już inna historia...)
Będę kończyć jeden z moich długich postów, którymi raz na jakiś czas raczę społeczeństwo stalker.pl, a głównie fanów moda TFW, w temacie którego zazwyczaj się wypowiadam. Dziękuję wszystkim za przeczytanie tego posta i życzę dobrej nocy

dla każdego!

P.S. Czasami dostaje pytania dlaczego mam takiego avatara i taki podpis - stronka jest trochę szara (jak to klimaty stalkera), więc żywe kolory tych grafik, rzucają się w oczy dzięki czemu od razu widać moje posty

Związki na odległość to ch*j, a czołgi same się nie zatankują, pamiętaj.
Wave
Zostawiasz wóz na parkingu pod Tesco i jedziesz do sąsiedniego miasta to ch*j wie co się z nim może stać.
Wave