[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez Cromm Cruac w 06 Mar 2011, 08:14

Dokumenty dla Kabla leżą w budce strażniczej przy tunelu kolejowym na terenie bazy wojskowej.

A te dla Hrabiego tak jak napisane. Idziesz z Baru w kierunku wysypiska. Za posterunkiem jest nasyp/fosa. Włazisz na nasyp po prawej, przeskakujesz ogrodzenie i idziesz prosto aż dojdziesz do drogi. Potem drogą w lewo prawie do krawędzi mapy.
Image

"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Dołączenie: 22 Sty 2010, 19:01
Ostatnio był: Dzisiaj, 00:27
Miejscowość: Londyn / Bielsko-Biała
Kozaki: 1080

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 06 Mar 2011, 11:58

W pierwszym poście dodałem nowe źródło do ściągnięcia moda. Moda można pobrać również z naszego serwera. Jest ładnie spakowany i od razu gotowy do gry bez zabawy z plikami. :)

[ http://stalker.pl/download/?did=20 ]
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:54
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez M.R.O.K. w 06 Mar 2011, 12:15

Czy ma ktoś może zapisany stan gry po misji z lekarstwami od doktora?
:wódka: za udostępnienie :E
Awatar użytkownika
M.R.O.K.
Redaktor

Dołączenie: 20 Kwi 2009, 14:28
Ostatnio był: 19 Wrz 2016, 19:45
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: --
Kozaki: 4

Postprzez chmiel25 w 06 Mar 2011, 14:24

Cromm Cruac napisał(a):Dokumenty dla Kabla leżą w budce strażniczej przy tunelu kolejowym na terenie bazy wojskowej.

A te dla Hrabiego tak jak napisane. Idziesz z Baru w kierunku wysypiska. Za posterunkiem jest nasyp/fosa. Włazisz na nasyp po prawej, przeskakujesz ogrodzenie i idziesz prosto aż dojdziesz do drogi. Potem drogą w lewo prawie do krawędzi mapy.

Ale powiedz co do misji dla HRABIEGO gdzie to jest dokladnie chociaz pokaz JPG gdzie to jest tak bedzie lepiej ok thxz :wódka:
Awatar użytkownika
chmiel25
Kot

Dołączenie: 11 Paź 2009, 13:21
Ostatnio był: 10 Sie 2011, 18:21
Miejscowość: Whitestok
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez Cromm Cruac w 06 Mar 2011, 16:04

Screena z PDA ci nie dam bo po pierwsze to jest poza mapą a po drugie moda już odistalowałem. Przeleź przez to ogrodzenie i idź lekko w lewo (w stronę tych topoli trochę na lewo od celownika). Dojdzesz do drogi to nią idź w lewo.
Image

Za ten post Cromm Cruac otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive chmiel25.
Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Postprzez chmiel25 w 06 Mar 2011, 20:43

Cromm Cruac napisał(a):Screena z PDA ci nie dam bo po pierwsze to jest poza mapą a po drugie moda już odistalowałem. Przeleź przez to ogrodzenie i idź lekko w lewo (w stronę tych topoli trochę na lewo od celownika). Dojdzesz do drogi to nią idź w lewo.

Mam jeszcze prosby: 1. O co chodzi z tymi POSZUKIWANIA AMULETOW mam 1z6 czesci a gdzie sa pozostale 2,3,4,5,6 najlepiej jak bedzie mozna to pokazac na podstawie pliku jpg z gory thxz :wódka:
Druga prosba - ODNALEŹĆ KSIĘCIA I ODNIEŚĆ MU JEGO BROŃ
Idziemy do Magazynów i obok helikoptera znajdujemy schowek z bronią. Przechodzimy na Radar. Obok wieży strażniczej i barakowozów jest droga w prawo. Idziemy nią do końca i znajdujemy Księcia. Oddajemy mu broń. Prosi o odnalezienie dokumentów w miejscu upadku drugiego helikoptera. Wracamy do Magazynów, idziemy według instrukcji w PDA, odnajdujemy dokumenty i odnosimy Hrabiemu. Gdzie to jest dokladna lokalizacja broni i KSIECIA z gory :wódka: :E
Awatar użytkownika
chmiel25
Kot

Dołączenie: 11 Paź 2009, 13:21
Ostatnio był: 10 Sie 2011, 18:21
Miejscowość: Whitestok
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez Cromm Cruac w 06 Mar 2011, 21:02

W głównym poście jest rozwijane pole ' Kilka podpowiedzi...'. Tam jest opisane gdzie szukać amuletów. Opis nie jest może zbyt dokładny ale za to jaka frajda jak się już znajdzie :)
Broń dla Księcia jest w Magazynach przy helikopterze (jak napisane). Nie ma ich tam wiele więc znajdziesz. A sam książę jest w Radarze (czerwonym lesie). Od posterunku wojskowych (ten z barykadą na drodze) idziemy drogą na północ. Na końcu jest opuszczony bunkier. Tam siedzi Książę

A na przyszłość poszukaj odpowiedzi w tym wątku. Do tego służy pole 'Szukaj w temacie...' pod pomarańczową ramką
Image

Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

Postprzez Krol1979 w 06 Mar 2011, 23:10

mam taki problem dopiero nie dawno zaczełem grać w tą gre jestem na etapie wyjścia z czarnobyla do prypeci po lekarstwa i za cholere nie wiem jak mam to zrobić .Proszę o pomoc
Krol1979
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 21:55
Ostatnio był: 31 Sty 2023, 19:33
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez bebek w 07 Mar 2011, 05:01

Witam.Proszę mi podpowiedzieć co robię nie tak w misji pomocy dla kopaczy w radarze.Docieram w to miejsce kopacze lezą i błagają o apteczki pomagam im.Później rozmawiam ze swieblowem ale nie mogę oddać mu kozaków i konserw.
bebek
Kot

Dołączenie: 07 Mar 2011, 04:39
Ostatnio był: 31 Maj 2011, 17:56
Kozaki: 3

Postprzez Nikolai w 07 Mar 2011, 11:51

Bebek być może musisz iść do Kabla w magazynach po konserwy.
W razie problemów z fabułą "zewu monolitu" pisz pw postaram się pomóc w miarę możliwości.
Awatar użytkownika
Nikolai
Kot

Dołączenie: 28 Lis 2010, 17:06
Ostatnio był: 07 Sie 2022, 13:29
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 12

Postprzez bebek w 07 Mar 2011, 13:10

Zadanie Kabla mam aktywne.Dostałem konserwy i wódkę plus chyba apteczki mam tego w pip w ekwipunku a fabuła nie rusza dalej.Rozpocząłem zadanie od początku i mam to samo.Chyba odpuszczę je sobie.
Edyta:
Te elektryczne chimery moze nie trzeba ich zabijać?
bebek
Kot

Dołączenie: 07 Mar 2011, 04:39
Ostatnio był: 31 Maj 2011, 17:56
Kozaki: 3

Postprzez Cromm Cruac w 07 Mar 2011, 13:49

Kopaczom musisz przekazać 5 konserw, 5 apteczek i chyba jeszcze dwie inne rzeczy. Musisz mieć je w ekwipunku, żeby zobaczyć opcje dialogową. Jeśli zeżarłeś coś po drodze to musisz to uzupełnić. O ile pamiętam to spis potrzebnych przedmiotów jest w opisie zadania w PDA.

smok61 napisał(a):O ile dobrze pamiętam to musisz mieć - konserwy, apteczki, chleb i wódkę po 5 sztuk.

Ludzie używajcie wyszukiwarki. Tu prawie wszystko już było.
Image

Awatar użytkownika
Cromm Cruac
Modder

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości