[ABC Inferno] Piekło na ziemi

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Postprzez D4Rk w 16 Lut 2008, 14:14

Witam to jest mój pierwszy post więc nie bede się rozpisywał a, więc tak Mod bajerancki tylko prosił bym kogoś o przesłanie dla mnie save'a bo niedawno miałem Format dysku i mi usuneło save moj Email to snaga1@wp.pl

z góry dzieki :D

EDIT:
A, zapomniałem dodać . Byłem dosyć daleko miałem ten pancerz nano suit i działo gaussa jak by ktoś miał takiego save to by było dobrze bo byłem strasznie daleko

Posty edytujemy. Jako, że to Twój pierwszy raz na forum - prywatne ostrzeżenie. - МЦ -
:

Hihah.... Ale będzie Fajniee!
D4Rk
Stalker

Dołączenie: 10 Lut 2008, 17:20
Ostatnio był: 18 Wrz 2011, 19:29
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Sipso_III w 18 Lut 2008, 17:08

Jaka (i gdzie) jest najnowsza wersja moda?

BOŻE!!! Dobra włączam. Wybrałem poziom trudności Stalker bo widziałem straszne komentarze. Dobra widze ze jest cholernie trudno ale łatwo o nowy sprzęt. Dobra pierwsze zadanie wykonane wracam do Sida i w obozie atak chyba Chimer i czegoś do kota podobnego. Wykonuje poboczne zadanie i wracam. Kupuje śpiwór i po przespaniu łącznie 10h obok mnie pojawiły się zombiaki które są twarde jak cholera i jakieś szczury. Dobra uciekam. Co chwila obok mnie respią się zombiaki. Wchodze pod most. jest tu dwóch kolesi. Szłysze cos w podobie dziecka i odwracam się i widze zombiaka który mie atakuje. I zawieszka. Dźwięk się zawiesił i "pierdziało". I po alt+tab wywaliło mnie do windy :/.

Czemu mnie wywaliło? Czy te respawny to normalne? Jest jakiś patch? Bo widze że mod genialny ale te respawny troche nie fajne
ABC Inferno - polecam dla tych którzy przeszli podstawkę.
Awatar użytkownika
Sipso_III
Stalker

Dołączenie: 10 Cze 2007, 10:22
Ostatnio był: 09 Lip 2008, 19:42
Miejscowość: KASZANKA!!!
Kozaki: 2

Postprzez Stalk3r w 18 Lut 2008, 18:50

W temacie ABC Inferno to mógłbyś umieścić.Te respawny to Horror Time.Tylko przez jakiś czas będą się respować.Te wywalanie do pulpitu to normalka,mod jest bardzoooo awaryjny.
Le Slavic Untermensch
Awatar użytkownika
Stalk3r
Tropiciel

Dołączenie: 18 Paź 2007, 14:00
Ostatnio był: 24 Cze 2016, 01:41
Miejscowość: Nowhere
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC

Postprzez Sipso_III w 18 Lut 2008, 19:24

Dobra ale wtedy przez 10 min się respiły. Ale nie ważne. Wczytałem i ide przez Kordon. I zza przystanku wyskakuje Nibygigant! Ale położyłem bydlaka. Co chwila robie w gacie bo te małe szczurki są wszędzie. Jestem na Wysypisku zobaczymy co dalej. Dziś już nie gram bo trzęse się jak osika.
Czekam na jakiegoś patcha żeby poprawił wydajność bo teraz na statycznych bardzo mi się tnie ;/ i żeby nie wywalało tak często.
Już boje się blowoutów :(
Awatar użytkownika
Sipso_III
Stalker

Postprzez donciu w 18 Lut 2008, 21:26

I co jest właśnie piękno ABC Inferno. Nigdzie nie możesz czuć się bezpieczny :D
Awatar użytkownika
donciu
Tropiciel

Dołączenie: 22 Lip 2007, 13:21
Ostatnio był: 03 Lut 2013, 13:10
Miejscowość: Świebodzice / ?????????
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez Sipso_III w 18 Lut 2008, 22:18

Rany polecam każdemu tego moda kto przeszedł podstawkę. Już zaatakowano mi Bar, stadko chimer przeleciało przez Agroprom, horror time w podziemiach (tak myślałem że to się tam stanie).
I mam pytanie: czy doswiadczenie w naprawianiu przedmiotów i w ogóle doświadczenie to ranga i punkty? bo moge naprawiać spluwy tylko do 65%
Awatar użytkownika
Sipso_III
Stalker

Postprzez SaS TrooP w 18 Lut 2008, 22:23

Chyba coś straciłem. Czy tam jest jakieś doświadczenie???
SaS TrooP
Ekspert

Dołączenie: 22 Gru 2007, 21:43
Ostatnio był: 07 Cze 2019, 01:47
Miejscowość: Wodzisław, Silesia
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 14

Postprzez Sipso_III w 18 Lut 2008, 22:27

Tak jakby. Chyba z punktów (za zabicia, zadania itp.) zrobili jakby doświadczenie. Bo na ok 50 broń zawsze od razu psuła się do 65% a teraz (150 coś) do 90%.

O i mam kolejne pytanko :D co robić jak będę miał blowouta? Schować się?
Awatar użytkownika
Sipso_III
Stalker

Postprzez Stiven w 18 Lut 2008, 23:28

Procent do jakiego możesz naprawić zależny jest od twojej rangi, im wyższa tym wyższy procent naprawy. Jako expert możesz naprawiać do 95%.

Są jakby dwa rodzaje tych Horror Time'ów, jeden jest krótki, zaczyna się krzykiem i pojawieniem się paru zjaw. Drugi jest po kilku sekundowej ciemności, wtedy widzimy wszystko jakby na żółto, trwa to dłużej (nazywa się chyba właśnie Inferno Event).

To prawda mod jest miodny, czekam na najnowszą wersję.
Awatar użytkownika
Stiven
Stalker

Dołączenie: 18 Sty 2008, 19:03
Ostatnio był: 12 Lis 2008, 19:21
Miejscowość: Stamtąd

Postprzez Sipso_III w 19 Lut 2008, 00:25

Taak własnie mi się przytrafił. Mało w gacie nie narobiłem jak nagle zobacyłem za mną zombiaka. Narazie boje się tylko pijawek, blowouta bo jeszcze nie miałem (i odpowiedzcie na pytanie wyzej) i X18, X16 i dalsze podziemia. A przedtem i tak robiłem w gacie
Awatar użytkownika
Sipso_III
Stalker

Postprzez swatu w 21 Lut 2008, 22:43

Mało w gacie nie narobiłem

i tak robiłem w gacie

Co chwila robie w gacie

trzęse się jak osika.

Pamiętaj że to tylko gra... jak często zmieniasz bieliznę?

Będzie jakaś nowsza wersja moda? Bo jeżeli tak, to nie będę ściągał tej. Mój komp może byc za słaby.
...the right man in the wrong place can make all the diffrence...
swatu
Stalker

Dołączenie: 14 Sie 2007, 20:41
Ostatnio był: 04 Lip 2008, 21:24
Miejscowość: x12

Postprzez Sipso_III w 22 Lut 2008, 20:52

Tak tylko mówie. Napewno przydażyło ci się choć raz podskoczyć na fotelu. Własnie kiedy jakiś patch? I ponoć w X18 jest egzoszkielet? Nic nie znalazłem
Awatar użytkownika
Sipso_III
Stalker

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości