Luca napisał(a):.... Mam problem ze schowkiem na Wysypisku, pisze że jest na radioaktywnej hałdzie, z poradnika wiem że na tej pomiędzy zbiornikami a stawkami i żeby nie szukać na ziemi tylko patrzeć na konstrukcję. Bardzo silne promieniowanie nie pozwala na swobodne przeczesywanie złomowiska, czy możecie napisać w którym miejscu jest plecaczek? Szukam go od 2 dni z przerwami oczywiście i nie mogę znaleźć.

Kahitan napisał(a):Mam kłopot z tym modem. Otóż wróćmy do samej procedury instalacji: Zrobiłem wszystko jak trzeba a i tak przy włączaniu wywala do pulpitu. Mam już tego serdecznie dość! Jeżeli coś spaprałem to napiszcie po kolei co trzeba zrobić przy instalacji.

yozue napisał(a):Kahitan napisał(a):Mam kłopot z tym modem. Otóż wróćmy do samej procedury instalacji: Zrobiłem wszystko jak trzeba a i tak przy włączaniu wywala do pulpitu. Mam już tego serdecznie dość! Jeżeli coś spaprałem to napiszcie po kolei co trzeba zrobić przy instalacji.
Daj loga.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości