[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez gucio46 w 18 Maj 2011, 17:04

Nie wchodzisz do Charona idziesz w lewo w korytarz, potem jest wejście wprawo do reaktora,wchodzisz po takiej blasze potem drabinka długa do góry i następna krótka do góry, masz taki święcący monolit ,jest za nim po lewej setonie w głębi zółta kropka to on :idea: @ myszostwor
Awatar użytkownika
gucio46
Kot

Dołączenie: 05 Wrz 2008, 19:39
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 21:45
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez vandr w 18 Maj 2011, 18:07

Koledzy, mam pytanie...gdzie znajduje się plik od tej durnej gadki Charona, która się uaktywnia za każdym razem jak do niego podchodzę? Wyskakuje z tym swoim, trwającym minutę "priwieeec tu naloszy bajisda twoja stara hitler niewirni"? Podmieniłbym sobie to trwającym pół sekundy .ogg. Oszaleć można, toć potrafię cały sarkofag oblecieć wokół a on jeszcze gada, i gada bez końcaaaaaaaaa....
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 15 Maj 2025, 09:05
Kozaki: 1749

Postprzez djcycu w 18 Maj 2011, 20:35

Zedrzyj sobie Tajne Tropy 2 raz że to samo po części to jeszcze ciekawsze i stabilniejsze :) Tam mamrze tylko raz a potem już japy nie otwiera.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez gucio46 w 19 Maj 2011, 10:14

Gdzie znajdę kombinezon najemników dla Mańkuta
Awatar użytkownika
gucio46
Kot

Postprzez vandr w 19 Maj 2011, 10:49

Możesz go znaleźć przy którymś z trupów najemników i później wyremontować go w Barze. Ewentualnie, kupić. Spróbuj u Barmana albo Pietrenki w Dolinie Mroku. ja wybrałem tę pierwszą opcję.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez gucio46 w 19 Maj 2011, 17:49

ATP czy da się tam wejść bo nie widzę żadnego wejście tylko wyjście a mam spotkać się z Zacharowem :?:biegam po tej wiosce w Magazynach i nic ,ki czort chodzi o Zachara
Ostatnio edytowany przez gucio46 19 Maj 2011, 19:01, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
gucio46
Kot

Postprzez vandr w 19 Maj 2011, 18:20

yyy,czekaj...

ze Sacharowem czy z Zacharem? Podejrzewam, że chodzi Ci o Sacharowa. Tak więc, jak uratujesz Kiriuszę (pijawkę,quest od Zachara) powinien Ci on otworzyć przejście do Magazynów Wojskowych. Stamtąd kierujesz się do Baru, a następnie do Dziczy.Jedziesz.

Bo jak chodzi Ci o Zachara, to wejście na ATP (o ile się nie mylę) jest w jednym z domków w Wiosce Pijawek.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Smok w 20 Maj 2011, 13:29

Witam wszystkich. Panowie, mam następujący problem : Utknąłem w grze, ponieważ KAŻDA próba nawiązania dialogu z Sidorowiczem, Barmanem, szefem kopaczy na Radarze czy profesorem Sacharowem w Jantarze (tak się chyba nazywa o ile dobrze pamiętam, ten w okienku) powoduje NATYCHMIASTOWY wylot na pulpit bez żadnego wyjaśnienia. Ze wszystkimi mogę rozmawiać z wyjątkiem tych czterech delikwentów. Mam wersję 1.0004, nie pomogło ani przeinstalowanie gry, (samego STALKER-a i Ukrytych ścieżek), nie pomogło ponowne ściągnięcie Ukrytych ścieżek i ponowna instalacja... Stale w tych właśnie miejscach wywala mnie na pulpit. Nie wiem już co z tym zrobić... Czy ktoś mógłby mi coś doradzić w tej kwestii ? ? ?
Smok
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2011, 18:49
Ostatnio był: 17 Sie 2014, 19:02
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1

Postprzez vandr w 20 Maj 2011, 14:09

Powiedz mi jedną rzecz - czy NA PEWNO masz 1.0004, ale NIE przywracany np z 1.0005? Musisz mieć wersję 1.0004 ale tylko taką, którą "stworzyłeś" poprzez upgrade z wersji niższej. Jeśli masz przywracaną, wiedz, że zostają pewne pliki, które kolidują z plikami moda. Przynajmniej ja tak miałem, i mogę to potwierdzić.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Smok w 20 Maj 2011, 14:44

Mam 1.0004,ale "przywracany" z 1.0006, tak, jak radził ktoś tutaj na tym forum. Ucieszyłem się gdy znalazłem tą radę, bo gra w sumie śmigała całkiem nieźle. Do momentu rozmowy z którymś z tych czterech gości. Wychodzi jednak na to, że trzeba będzie sobie odpuścić Ukryte ścieżki... Szkoda... Może kiedyś uda mi się gdzieś trafić na jakąś wcześniejszą wersję STALKER-a. Teraz w sklepach nie dość że pojawia się dość rzadko i w minimalnych ilościach, to, NIESTETY w wersji 1.0006. Pytałem na giełdzie, tam można dostać 1.0001 ale tylko pirackie. Takiego TEŻ wziąłem, ale kicha... Nie da się wgrać patcha 1.0004. Cóż... W każdym razie dzięki wielkie za odpowiedź. I to tak szybką.
Smok
Kot

Postprzez MiedzianeJaja w 20 Maj 2011, 15:08

Smok a tak z ciekawości jaki masz log błędu ? Za każdym razem taki sam czy inny ? Czy może w ogóle ? O logach masz u góry każdej strony topic-a na pomarańczowo.
MiedzianeJaja
Tropiciel

Dołączenie: 11 Paź 2009, 22:27
Ostatnio był: 16 Gru 2016, 09:54
Miejscowość: Kraków
Kozaki: 22

Postprzez Smok w 20 Maj 2011, 15:20

Jak pisałem wcześniej, mam wylot na pulpit BEZ żadnego wyjaśnienia. Wcześniej, gdy wywalało mnie kilka razy na początku gry, zawsze wtedy pojawiała się ramka z wyszczególnieniem takiego czy innego błędu, jednak w tym przypadku, po próbie rozmowy, jest po prostu wylot i nie pojawia się ŻADNA informacja o jakimkolwiek błędzie. W sumie , niespecjalnie się przejmuję tym brakiem informacji, bo i tak się na tym nie znam. Gdy wywaliło mnie kiedyś na początku gry i pojawiło się to okienko, zerknąłem tam z ciekawości, ale to, co tam pisze, nie mówi mi absolutnie NIC. Równie dobrze mogłoby pisać po chińsku czy hebrajsku... Po prostu czarna magia...
Smok
Kot

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość