[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez vandr w 09 Kwi 2012, 12:55

Ustaw na chwilę oświetlenie statyczne, po czym odpal AUTOSAVE z danej lokacji. Czerwony komunikat to tylko powiadomienie o nieskomentowanym pliku .ogg(nie powoduje to żadnego wylotu na pulpit). Masz wersję gry 1.0004?
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Dzisiaj, 02:04
Kozaki: 1749

Reklamy Google

Postprzez Krol1979 w 09 Kwi 2012, 17:57

jestem podczas wykonywania ostatniego zadania {koniec gry} zaczyna lecieć piosenka fajny ROCK zna ktoś tytuł jej żeby sobie pobrać z neta :?:
Krol1979
Stalker

Dołączenie: 06 Mar 2011, 21:55
Ostatnio był: 31 Sty 2023, 19:33
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 1

Postprzez Jerycho w 11 Kwi 2012, 16:19

Dobra udało mi sie zrobić małe rozeznanie w terenie i wiec juz o co lotto z tym PDA barmana. Poszedłem do Prypeci do Ducha, powiedział co i jak , to teraz wiem ze Kieł da kopie. Duch mowi zeby spotkać sie ze Sztukmistrzem, ten zleca zeby wysłać Doktora na wcześniejszą emeryture, moje pytanko brzmi następująco : czy mam teraz iść do Sztukmistrza ? Czy olać to i zostawić na pózniej i wrócic do magazynów i załatwić sprawe z PDA?
Awatar użytkownika
Jerycho
Stalker

Dołączenie: 11 Mar 2012, 16:35
Ostatnio był: 15 Cze 2021, 08:04
Miejscowość: Piotrków Trybunalski
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 6

Postprzez Rumcajs93 w 11 Kwi 2012, 17:00

Radzę Ci to teraz zrobić bo ten cały sztukmistrz wprowadza lekki zamęt. Mianowicie zostaniemy po raz kolejny okradzeni przez tego pana. Ale tak na zaś w garażach w zachodniej Prypeci jest pojemnik w którym możesz przechować kilka fantów.
Ja Tu Tylko Sprzątam
:

Swierzbią Paluszki. Co ??
Awatar użytkownika
Rumcajs93
Łowca

Dołączenie: 22 Lip 2011, 19:32
Ostatnio był: 19 Lut 2023, 12:57
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 86

Postprzez Jerycho w 12 Kwi 2012, 09:24

A czy ukończe normalnie gre , bez Receptur Transmutacji Artefaktów: symbion, brylantowy kulebiak itp. Jakos nie szukałem ich za specjalnie, a tylko jedną mam. Odgrywają jakąś ważną rolę? Czy to tak jak z minigunem 15 kg. żelastwa, fajnie ze jest ale być nie musi..
Awatar użytkownika
Jerycho
Stalker

Postprzez vandr w 12 Kwi 2012, 09:45

Graj śmiało. Nic się nie stanie.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Postprzez Krol1979 w 13 Kwi 2012, 23:49

Jerycho napisał(a):A czy ukończe normalnie gre , bez Receptur Transmutacji Artefaktów: symbion, brylantowy kulebiak itp. Jakos nie szukałem ich za specjalnie, a tylko jedną mam. Odgrywają jakąś ważną rolę? Czy to tak jak z minigunem 15 kg. żelastwa, fajnie ze jest ale być nie musi..

nic się nie stanie ale posiadanie jednej z nich (receptura) doprowadzi cię szybciej do schowka Siemieckiego
Krol1979
Stalker

Postprzez Jerycho w 14 Kwi 2012, 11:53

Szczerze powiedziawszy, bez tych głownych receptur sie doprowadzilem do schowka :D . Jak byłem w X 16 tam sie unosił plecak i w nim coś było i tylko tyle znalazlem, Kabel obiecal wskazac kogoś kto pomoże mi z tym schowkiem ,jak przyniose mu kryształową dusze bengala. Co jakiś czas mam info( oczywiscie odpisuje jak sie pojawia) ze zginął jurij Siemiecki, wnioskuje ze to ten od tego schowka. Bede miał z nim jakis dialog, lub gdzies go napotkam ?
Awatar użytkownika
Jerycho
Stalker

Postprzez djcycu w 14 Kwi 2012, 14:18

Tak spotkasz tego ciągle ginącego biedaka ale to dopiero na końcu prawie :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Kozaki: 775

Postprzez Jerycho w 14 Kwi 2012, 14:42

Zrobiłem mały błąd przed pójsciem do Ducha po info o PDA, cały czas chomikowalem wszystkie karabiny itp. w schowku w barze, sprzedalem je wpadlo sporo kasy bo az ponad 500 tys. i niespodziewajka, Sztukmistrz mi wszystko zajumał :| . Mała rada dla tych co są w trakcie gry, sprzedawajcie wszystko po powrócie z Prypeci :] a i najlepszy schowek w Barze do którego nikt nie zaglada, jest u Hrabii. Wszystkie inne są przeglądane przez innych stalkerów i giną czasami niektóre rzeczy :o Zbroje sie powoli w porządny arsenał i ruszam na finał :E
Awatar użytkownika
Jerycho
Stalker

Postprzez Krol1979 w 15 Kwi 2012, 08:17

Jerycho napisał(a):Zrobiłem mały błąd przed pójsciem do Ducha po info o PDA, cały czas chomikowalem wszystkie karabiny itp. w schowku w barze, sprzedalem je wpadlo sporo kasy bo az ponad 500 tys. i niespodziewajka, Sztukmistrz mi wszystko zajumał :| . Mała rada dla tych co są w trakcie gry, sprzedawajcie wszystko po powrócie z Prypeci :] a i najlepszy schowek w Barze do którego nikt nie zaglada, jest u Hrabii. Wszystkie inne są przeglądane przez innych stalkerów i giną czasami niektóre rzeczy :o Zbroje sie powoli w porządny arsenał i ruszam na finał :E

Dlatego też u handlarzy są do kupienia plecaki ,kupujesz taki rzucasz na ziemie w dowolnie wybranym miejscu i gwarantuje ci że nikt ci z niego nic nie wezmie. To są właśnie twoje schowki.
Krol1979
Stalker

Postprzez vandr w 15 Kwi 2012, 08:19

No, nie do końca w dowolnym miejscu/na ziemi...bardzo często ktoś sobie "pożyczył" zawartość mego plecaka, gdy byłem gdzie indziej, a plecak leżał na ziemi. Najlepiej się wspiąć na jakiś obiekt, i zostawić go w jakimś ustronnym miejscu.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości