[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez szymano w 21 Kwi 2012, 20:48

scigacz1975 napisał(a):Niekoniecznie musi pomóc ale spróbuj dopisać parametr -nointro do skrótu gry - tak:

Kod: Zaznacz wszystko
"D:\S.T.A.L.K.E.R. - Cień Czarnobyla PL\bin\xr_3da.exe" -nointro

niestety ale nic nie dało ;/
szymano
Kot

Dołączenie: 22 Mar 2010, 13:11
Ostatnio był: 08 Lip 2018, 15:14
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez scigacz1975 w 21 Kwi 2012, 21:01

W takim razie musisz podać loga - przeczytaj czerwony odnośnik w moim podpisie
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez szymano w 21 Kwi 2012, 21:10

Niestety ale w danym katalogu C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC nie mam nic prócz 3 pliczków o nazwie banned, user to są pliki ltx i traffic.net plik net ;/
szymano
Kot

Postprzez mCq w 21 Kwi 2012, 21:12

Pathetic_Ripper napisał(a):Działa z wersją S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla 1.0004!

Na jakiej wersji gry instalowałeś tego moda?
Awatar użytkownika
mCq
Tropiciel

Dołączenie: 26 Sty 2012, 18:15
Ostatnio był: 17 Kwi 2026, 22:35
Miejscowość: Brooklyn, New York
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 69

Postprzez szymano w 21 Kwi 2012, 21:22

Gra instalowana na wersji 1.0004 od początku gdy zainstalowałem grę już była wersja 1.0004 wiec to na pewno nie przez to a nwm reinstalacja może coś dać ??
szymano
Kot

Postprzez mCq w 21 Kwi 2012, 21:45

Postępowałeś zgodnie z tym poradnikiem? Czy grałeś na vanillowej wersji czy od razu wrzucałeś moda? Jak grałeś na vanilii to czy występował ten problem? I tak poza tym gra oryginalna?
Awatar użytkownika
mCq
Tropiciel

Dołączenie: 26 Sty 2012, 18:15
Ostatnio był: 17 Kwi 2026, 22:35
Miejscowość: Brooklyn, New York
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 69

Postprzez szymano w 22 Kwi 2012, 22:47

Już jest wszystko ok wystarczyło jeszcze raz zainstalować ;p sorki za kłopot.
szymano
Kot

Postprzez KubassPL w 24 Kwi 2012, 18:37

Witajcie Stalkerzy ! jestem nowy na forum ale nie o tym tu mowa chce sie dowiedzieć gdzie jest wysłaniec który niesie dokumenty montażu miniguna który jest gdzieś w lesie przy radarze ? prosze o dokładny opis. Przeszukałem chyba każdy kamień w tym lesie a go nie ma ... obawiam sie tego że mogła go jakaś anomalia pochłonąć. AHA ! i jeszcze jedno ! czy miał ktoś taki sam problem jak ja ? mianowicie jak poszedłem do doktorka w prypeci to nie był na stadionie tylko niedaleko w jakimś budynku za albo obok hotelu i ide do ducha i mam znaleść sztukmistrza znalazłem i kazał zabić naszego kompana lecz nie moge czemu ? prosze o odpowiedź
Denerwować się to mścić się za czyjąś głupotę na własnym zdrowiu ;)
KubassPL
Kot

Dołączenie: 24 Kwi 2012, 18:06
Ostatnio był: 12 Sty 2015, 22:02
Miejscowość: Przyborów
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: -1

Postprzez Rumcajs93 w 24 Kwi 2012, 19:26

Co do Miniguna. Moja rada jest taka wróć na magazyny , weź od Informatora (człek w północnym gospodarstwie pomiędzy posterunkiem najemników a rozbitym helikopterem) zadanie na dostarczenie kilku produktów do Kopaczy na Radarze (ale przed tym będziesz musiał dostarczyć dokument z bazy wojskowych na magazynach) - idz na Radar do Kopaczy - oddaj przesyłkę. Ich przywódca będzie miał dla Ciebie kilka zadań a jedno z nich będzie się tyczyło zabicia złodzieja przy wykonywaniu tego zadanie będziesz przechodził ok.1 metr od ciała stalka mającego fragment instrukcji.
A jeżeli już to zrobiłeś i nie pamiętasz to radzę Ci poszukać tego pana na północny-wschód o helikoptera w centralnej części lokacji, szukaj ogromnej względnie płaskiej skały.

Doktora nie możesz zabić bo jest on chyba nieśmiertelny, zamiast do niego strzelać lepiej z nim porozmawiaj - on Ci da swoje zlecenie na tego złego człowieka jakim jest Merlin.
Ja Tu Tylko Sprzątam
:

Swierzbią Paluszki. Co ??

Za ten post Rumcajs93 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KubassPL.
Awatar użytkownika
Rumcajs93
Łowca

Dołączenie: 22 Lip 2011, 19:32
Ostatnio był: 19 Lut 2023, 12:57
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 86

Postprzez Dżuz w 25 Kwi 2012, 09:24

:arrowu: :arrowu: Prawda. Tylko niestety w tym momencie gdy Doktor jest już w tym budynku, będzie lipa z rozmowy - nie będzie odpowiedniej opcji dialogowej. Żeby wykonać to zadanie do końca trzeba rozmawiać z Doktorem gdy jest jeszcze na stadionie. Więc albo wczytasz wcześniejszy zapis gry, albo będziesz musiał olać to zadanie :wink:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem

Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KubassPL.
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 12:05
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez KubassPL w 25 Kwi 2012, 12:20

Siemanko ! znowu mam sprawe ... mianowicie : gdy już pomyślnie potapow zmontował mi mojego M-134 to było super ! przetestowałem go na bandytach lecz wczytałem sie by nie mieć bug'ów i kłopotów. było super. Przeszedłem przez radar z minigunem powybijałem wszystkie mutanty sprawował sie wyśmienicie. Lecz to uległo zmianie gdy wszedłem do Prypeci ... szukałem strzykawek z jakimś tam lekiem czy czymś tam i było tam wiele połamańców i snorków oraz 2 monolitowców i jedna elektro-chimera powybijałem prawie wszystko bez szwanku gdy skoczyła na mnie chimera i mnie zabiła. Później wczytałem quick save'a i ukazał sie bug. wczytałem sie odkąd wszedłem do miasta i później nie dałem sie zabić nic nie wyskakiwało ... poszedłem do doktorka dał mi gausa którego później sprzedałem bo byłem obładowany i pojawiły sie fantomy -.-' nie nawidze ich i jeden wyskoczył zza rogu i nim zdążyłem go zalać gradem kul ten mnie zabił i wyskoczył bug. Co mam robić ? czy wam tez pojawiał sie taki błąd ?
Denerwować się to mścić się za czyjąś głupotę na własnym zdrowiu ;)
KubassPL
Kot

Dołączenie: 24 Kwi 2012, 18:06
Ostatnio był: 12 Sty 2015, 22:02
Miejscowość: Przyborów
Ulubiona broń: Sniper Obokan
Kozaki: -1

Postprzez Jerycho w 25 Kwi 2012, 13:37

Później wczytałem quick save'a i ukazał sie bug.

Co jest napisane w pierwszej stronie czerwonymi drukowanymi literami ? Nie zapisujemy przez quick save, tylko normalnie przez menu główne. Posiadanie umiejętności czytania ze zrozumieniem, powoduje życie łatwiejszym ;)
Awatar użytkownika
Jerycho
Stalker

Dołączenie: 11 Mar 2012, 16:35
Ostatnio był: 15 Cze 2021, 08:04
Miejscowość: Piotrków Trybunalski
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 6

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości