tybet64 napisał(a):
Czerwony las to Radar.Przyzwyczaiłem sie do nazwy z Cienia.

Witam jestem nowy na Forum interesuje sie bardzo modami i pewnego dnia sciagnelem moda zew monolitu ukrtyte sciezki. Wszystko pieknie dziala procz tych zapisow gry i tylko autosave dziala ale przymkne oko na to przechodze misje ok wszystko i mam za zadanie odbic baze monolitu itp jak juz ta misje wykonam to mam wrocic do charona do sarkofagu i gdy chce przejsc miedzy lokacjami do elektrowni mam bugtrapa czy jakos tak to wczytuje jeszcze raz i to samo (autosave wczytuje) i teraz mam pytanie czy mozna to jakos naprawic czy trzeba od nowa lub wogole tego nie da sie naprawic dzieki za odp.
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości