[ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [ZEW MONOLITU: Ukryte Ścieżki PL] dla stalker.pl

Postprzez kokospoko w 11 Maj 2013, 11:28

Mam taki problem,jestem pod koniec gry muszę przejść do Prypeci do doktora przez ATP, i teraz pytanie jak przejść na ATP ?
kokospoko
Kot

Dołączenie: 06 Cze 2012, 14:21
Ostatnio był: 01 Sie 2015, 11:51
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez ZiomB w 11 Maj 2013, 12:04

Tak jak zawsze? Przez domek w wiosce na Magazynach?
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez kokospoko w 11 Maj 2013, 13:05

Ale który domek ? jak on wygląda ?
bo przeszukałem chyba wszystkie chatki i przejścia nie znalazłem :(
kokospoko
Kot

Postprzez Ranger801 w 13 Maj 2013, 16:51

Jeżeli nie uratowałeś pijawki na ATP to przejścia z powrotem chyba nie ma, ostatnio w tego moda grałem rok temu więc słabo pamiętam
Ranger801
Łowca

Dołączenie: 22 Wrz 2012, 11:57
Ostatnio był: 28 Sie 2016, 16:12
Miejscowość: Miejsce zamieszkania nieznane
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Kora-919
Kozaki: 94

Postprzez kokospoko w 13 Maj 2013, 17:06

A ja jej nie uratowałem :(
A miał by ktoś może sejwa jak nasz bohater jest pod koniec gry na ATP (prosi zachara o przejście na Prypeć) albo w prypeci ? postawie :wódka:
[Prośba cały czas aktualna]
kokospoko
Kot

Postprzez pokebany w 29 Maj 2013, 17:15

Mam prośbe odnośnie misji odbicica bazy wojskowej przez członków wolności tuż po zadaniu z pijawką i wyjściu z ATP.
Otóż za cholere nie moge przejść tej misji bo albo mi łukasza zabijają, albo mnie a jak łukasz jet już w magazynach wojskowych w budynku, tam gdzie w SOC znajduje się kwatera główna wolności to PDA przenosi mi misje do działu niewykonanych z bierzących i pupa blada. Więc mam prośbę, ktoś mógłby mi przejść tą misje? podeśle swoje sejwy na maila. Będe ogromnie wdzięczny za taką pomoc, :facepalm: bo mnie już nerwy za bardzo biorą. :/
...daj mi spokój, życie i tak jest do dupy...eeeh nie da się tu żyć bez gorzałki...cholera gdyby tylko ktoś mi pomógł...chce już o wszystkim zapomnieć...czarny kruk, czarny kruk krąży nad grobem...cholera to samo dzień po dniu...letni deszcz...kiedy to się wszystko skończy...wypijmy za niego raz jeszcze, był dobrym stalkerem...
Awatar użytkownika
pokebany
Kot

Dołączenie: 30 Sty 2013, 01:06
Ostatnio był: 17 Gru 2020, 11:08
Miejscowość: Bar 100 Radów
Kozaki: 0

Postprzez jalkavaki w 29 Maj 2013, 17:53

Tą misję najlepiej wykonać samemu, aby z nerwów kogoś nie pogryźć. Czyli po znalezieniu się w magazynach wojskowych samotnie czyścimy bazę z wojskowych i wtedy dopiero gadamy z Łukaszem i "atakujemy" bazę.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Postprzez pokebany w 30 Maj 2013, 18:51

ty masz łeb :E a ja odrazu do łukasza waliłem i z nimi na szturm bazy szedłem-vodeczka dla ciebie :wódka:
...daj mi spokój, życie i tak jest do dupy...eeeh nie da się tu żyć bez gorzałki...cholera gdyby tylko ktoś mi pomógł...chce już o wszystkim zapomnieć...czarny kruk, czarny kruk krąży nad grobem...cholera to samo dzień po dniu...letni deszcz...kiedy to się wszystko skończy...wypijmy za niego raz jeszcze, był dobrym stalkerem...
Awatar użytkownika
pokebany
Kot

Dołączenie: 30 Sty 2013, 01:06
Ostatnio był: 17 Gru 2020, 11:08
Miejscowość: Bar 100 Radów
Kozaki: 0

Postprzez NightCondorPL w 25 Cze 2013, 15:08

Witam, jestem przy misji wybicia najemników z jednego budynku w prypeci. I chciałem się spytać, czy są miejsca w prypeci gdzie można zdobyć dobry ekwipunek. Bo mój kombinezon to ten pierwszy który dostałem na początku gry. I po prostu jak zaczynam misje z machonem to padam po 2 strzałach. Albo jakieś ciekawe artefakty które zwiększa potrzebne mi statystyki.
Będę wdzieczny za każdą pomoc :wódka:
Awatar użytkownika
NightCondorPL
Kot

Dołączenie: 12 Cze 2013, 23:47
Ostatnio był: 31 Gru 2013, 09:47
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 6

Postprzez Ranger801 w 25 Cze 2013, 16:35

Nawet jak masz egzoszkielet to w tym modzie padasz bardzo szybko. Co do ekwipunku, to w Prypeci nie znajdziesz nic specjalnego. Musisz korzystać z tego co znajdziesz przy wrogach
Ranger801
Łowca

Dołączenie: 22 Wrz 2012, 11:57
Ostatnio był: 28 Sie 2016, 16:12
Miejscowość: Miejsce zamieszkania nieznane
Ulubiona broń: Kora-919
Kozaki: 94

Postprzez Gertgar w 02 Lip 2013, 17:54

Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR

[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CScriptEngine::lua_error
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line          : 73
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil

Każdy ręcznie zapisany save mi nie działa, ciągle wyskakuje ten sam błąd, niezależnie w którym miejscu zapisze grę, da się to jakoś naprawić? Wiem że taki błąd jest 'normalny' w tym modzie, ale żeby za każdym razem?
'Poza tym uważam, że Kartagina powinna być zburzona, a S.T.A.L.K.E.R. 2 wydany!'
Awatar użytkownika
Gertgar
Stalker

Dołączenie: 31 Mar 2013, 20:36
Ostatnio był: 30 Gru 2021, 23:19
Miejscowość: Kraków
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 22

Postprzez iJames2 w 31 Lip 2013, 00:26

Mam pewnien problem odnośnie Jantaru .Więc chodzi o to , że dostałem od Dena misję zabicia wszystkiego w około X16 i tak . Wybiłem dosłownie wszystko do okoła i nawet na terenie laboratorium , nawet(!) przeszedłem cały Jantar do okoła 2 razy i dalej nic .To bug ,czy co bo ja już jestem poprostu wkurzony , że nic a nic tam nie ma.
! YOUR HOUSE IS IN ZONA STALKER !
Image
! YOUR HOUSE IS IN ZONA STALKER !

iJames2
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Lip 2013, 00:00
Ostatnio był: 18 Sie 2013, 16:40
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 5

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości