caleb59 napisał(a):A co to za ikonka? Jak chcesz postawić wódkę to użyj stosownego guzika...
Wracając do tematu - ja używam quick save'ów i nie mam problemu z zapisami gry póki co, a już jakiś tam kawałek gry mam za sobą (ten, który rzekomo najbardziej narażony na wypady na pulpit czyli NPP i okolice) i póki co jest dobrze...
moso362 napisał(a):Nie wiem dlaczego ale nie potrafię pomóc Diakowi w likwidacji wojskowych(Czarnobyl-1) - ciągle ginę. Czy tą misję można pominąć.
yaro napisał(a):W Agropromie szukam tego artefaktu.... serce chimery....chodzę po tym napromieniowanym bagnie i nic ???...gdzie to to coś jest??
k4r00 napisał(a):A niby ten mod miał być stabilny....
STALKER napisał(a):Czy wybicie bandytów w Barze wiąże się z jakimiś nieopłacalnymi następstwami? Chcą więcej kasy za przejście niż kosztuje mnie paczka amunicji na nich.
Albo sprzedaj im kilka headshotów. @moso362, jaką masz broń?Pathetic_Ripper napisał(a):Spróbuj jednak może pierwszy zainstalować się na miejscu potyczki (już wiesz gdzie) i po ujawnieniu się Wojskowych rzuć kilka granatów, szanse na pomyślne zakończenie misji na pewno się zwiększą.
Ja w ogóle nie pamiętam crasha gry u siebie, czy to czystej, czy z modami (pomijam własne błędy w modowaniu).Mod JEST stabilny
Nie możesz zabić tego, nie możesz zabić tamtego... Oni zaczęli. Autorzy moda powinni wziąć pod uwagę, że ja mogę znów zawitać do Zony...Pathetic_Ripper napisał(a):Nie możesz wybić Bandytów - zamkniesz drogę do głównej fabuły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości