vandr napisał(a):Sprawiłem sobie w końcu DMX(wielki dodatek do Soljany, który zmienia wiele rzeczy oraz wydaje mi się, że sprawia iż gra jest stabilniejsza) i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony. Prawda, gra jest trudna i naprawdę trzeba mieć uważne oko i spore pokłady cierpliwości, zwłaszcza że save'y ładują się niespełna w 60 sekund(przynajmniej u mnie). Kilka rzeczy zmienionych jest wg mnie na minus(niektóre efekty cząsteczkowe na przykład...) ale jak na razie to ciężko mi się do czegoś przyczepić. Gram już 4 dzień i miałem 5 wylotów na pulpit związanych z przepełnieniem bufora- zmieniłem rozdzielczość z 1280x1024 na 1152x864 i od tego czasu nie miałem ani jednej wywałki. Gram na maksymalnych ustawieniach+ Autumn Aurora-całość oscyluje w 40-70 fps(o dziwo nawet na bagnach wszystko śmiga płynnie...) Zobaczymy jak będzie później, ale jak na razie jest spoko.

stack trace:
! Invalid ogg-comment version, file: d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\weapons\svd_draw.ogg
! Invalid ogg-comment version, file: d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\weapons\rc_svd_shot.ogg
! Invalid ogg-comment version, file: d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\weapons\ak74\ak74_reload.ogg
FATAL ERROR
[error]Expression : hFile>0
[error]Function : FileDownload
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 106
[error]Description : d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\
stack trace:
FATAL ERROR
[error]Description : d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\
stack trace:
FATAL ERROR

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości