przez Stanley w 28 Lut 2013, 14:21
Miał ktoś taką ciekawostkę, że barman po wypełnieniu zadania (likwidacja bandytów na Agropromie) i zameldowania mu o wypełnieniu jego, staje się wrogiem ? Zaczyna wiać na zaplecze i ostrzeliwuje się. Co tu jest grane ?
Ponownie zacząłem w miejscu gdzie nie miałem później żadnych problemów tzn. na Dziczy po przeprowadzenia Krugłowa ale nie wróciłem jak poprzednio do baru tylko polazłem na Jantar. Wziąłem zadanie od Sacharowa na przyniesienie kombinezonu i nie poszedłem od razu do X-16 tylko wróciłem do baru. Już samo zagadanie do barmana skutkowało jego wrogością i w końcu CTD. Sprawdziłem, zgodnie z sugestią kolegi "sas 333", jaką mam reputację no i było "straszny" już w Dziczy i w chwili wejścia na bar. W czasie wcześniejszego dotarcia na Jantar była "świetna". Powtórzę zadania z Jantaru ( pomiary i przejście przez X-16) bo gdzieś tu jest haczyk. Powtórzyłem X-16, na początku reputacja była "świetna" a przed wejściem do tunelu "straszny". Po długiej bieganinie wróciła na ""świetna". Popsuła się po wykonaniu zadania na część potwora dla Sacharowa (z dwoma częściami potworów próbowałem, efekt taki sam) . Podobnie było u barmana z ogonem kota. Prawie jestem pewien, że za zmianę reputacji na "straszny" odpowiedzialne są zadania na części potworów. Idąc dalej okazuje się, że nie tylko te zadania ( u barmana jakiekolwiek wykonanie zadania jest niemożliwe,bo zaraz wieje i strzela i w efekcie CTD). Z czego wynikają zmiany reputacji, nie wiem (bo nie strzelam do neutrałów czy przyjaciół).
Ostatnio edytowany przez
Stanley 10 Mar 2013, 19:57, edytowano w sumie 4 razy