k4r00 napisał(a):A co zrobić żeby ta anomalia na wzgórzu wyrzucała arty? Bo jak czytałem dialogi
Trzeba mieć przy sobie artefakt zwany "Żmijowe Oko". Jest on jakby katalizatorem dla tego miejsca. Właściwie od niego się wszystko zaczęło. Właśnie "Żmijowe Oko" pojawiło się pierwsze w miejscu, gdzie utworzyło się kilka anomalii i zaczął się proces transmutacji na nie spotykaną wcześniej skalę. Znaleźć ten art jest bardzo trudno. Miałem jeden, ale oddałem pewnemu stalkerowi imieniem Orzech za to, że przyniósł nam bardzo potrzebne leki. Ale wiem, gdzie można jeszcze jeden taki artefakt znaleźć i wtedy otworzy się przed tobą "Czarodziejska Dolina"...
k4r00.

Aleś ty niecierpliwy! Słuchaj więc. Znaleźć go można w lesie w Radarze, obok niedużej wyrwy w ogrodzeniu z drutu kolczastego, między dwoma głazami. A kiedy już znajdziesz "Żmijowe Oko", idź do Doliny Mroku, odszukaj najgłębszą nizinę i zbieraj artefakty. Wszystko zrozumiałeś?

k4r00 napisał(a):2.Jak uruchomić to "coś" co niby wyrzuca artefakty?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości