Ale o czym Ty gadasz

Że niby spawnujące się z dupy hordy zombie i mutantów, które według uniwersum powinny występować tylko w określonej liczbie i środowisku i jest to jawny gwałt na logice, to przemyślane działania poprawiające rozgrywkę dla doświadczonych graczy?

Co to za problem rozwalić te mutanty, ta gra jest jedną z łatwiejszych w jakie można grać. Mi chodzi o logiczne wytłumaczenie zaistniałych sytuacji. Jak już mówiłem, jak dla Ciebie zarzynanie dziesiątek nibypsów i 30 zombie spawnujących się o tak, bo autor jest kolejnym ruskiem który pod pojęciem "utrudnienie rozgrywki" rozumie spawnowanie miliarda przeciwników i wprowadzenie przeciwpancernej amunicji dla makarowa, to nie mam pytań. Najpierw doczytaj o czym mówię, a potem gadaj o "doświadczeniu", grzybie.
Gorianov napisał(a):On przynajmniej nikomu nie ubliża. Niektórzy nie potrafią dyskutować... Smutne.
Wbite mam na kozaki i w sumie dobrze wiem, jaka panuje u was zasada, jak bronicie swoich strzałeczek i robicie o nie raban, więc jak chcecie to możecie mi wypić 200 flaszek. Piszę to tylko, kolejny grzybie, żebyś przeczytał jeszcze raz dokładniej wypowiedź Twojego kolegi z forum, a zobaczysz że jest tam ukryty personalny najazd. Niektóre mody są tak durne i gówniane, a Wy nie możecie tego zaakceptować i Wam dupki żal ściska, jak ktoś coś źle powie, bo zrobiliście drewniane spolszczenie więc należą się same dobre opinie jak w jakimś totalitarnym państwie.