box_size = 20
box_size = 2000

HUD i respawn są opcjonalne. Nie musisz ich instalować.JABŁKO napisał(a):Mam pytanie do użytkownika trurl3 a mianowicie ściągnąłem Soljanke z 1 postu od Sapsan"a z tej Rosyjskiej stronki i mam pytanie bo tam jest hud i jeszcze respawn jeśli dobrze czytam ;]
JABŁKO napisał(a):ściągnąłem również te dodatki z twojego linka to pewnie będzie się dublowało prawda ?
Plik bin zamienia się nie w Soljance a w podstawce czyli instalacji Cienia Czarnobyla służącej za podstawę do SoljankiJABŁKO napisał(a): znalazłem też plik bin a w oryginalnej wersji chyba tego nie ma to jest w tej której ściągłem potrzebne nie wystarczy tylko wkleić pliku gamedata do stalkera ?
Spolszczenie się robi i będzie , jak będzie. Altualnie najbliższy termin to wakacje tego rokuJABŁKO napisał(a):pytanie nr 3 co ze spolszczeniem ;] sorki za ewentualne błedy za dużo kozaka heh ;]
JABŁKO napisał(a):a i jeszcze jak zrobić w Windowsie żeby mi wyświetlało cyrylice normalnie ;];];];]

Spójrz uważnie do mojego podpisu. Więcej nie moge powiedzieć, bo administracja krzyczy, że mi tam na czymś zależy...JABŁKO napisał(a):dzięki Trurl3 a jakbyś mógl jeszcze podać linka do tego patcha to byłbym wdzięczny ;]
No cóż, tłumaczę sam i nie mam stresu, przynajmniej wiem co robięJABŁKO napisał(a): z tego co wyczytałem to sam robisz spolszczenie wiem co to znaczy sam sobie spolszczyłem trochę AMK niby prosta sprawa ale ile z tym roboty ;] Oczywiście nie ujmując nic tym którzy "spolszczyli" inne mody takie jak dimas czy utamk kawaał nie dobrej ale zajebistej w hooi roboty;];]

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości