STALKER napisał(a):Czy ten cały Krzyż jest konieczny do rozwoju fabuły?
STALKER napisał(a):Czy ilość przedmiotów w skrytkach ma duży wpływ na szybkość ładowania i działania gry? W Barze mam w jednym kącie dopiero 2 tony sprzętu, a przy ładowaniu "synchronizacja" trwa ok. 75 sekund
STALKER napisał(a):Mała sugestia: można by w dialogach/tekstach zaznaczać przy X-16 oraz X-18, które gdzie leży. Nie raz mi się mylą, a w zadaniach nie ma znacznika, jaki był w podstawce.
STALKER napisał(a):Kutwy/Sknery ani strażnika zbrojowni Wolności (ani nikogo, kto miałby coś do powiedzenia o nowym RG-6) nie ma w dalszym ciągu, żadnego zadania z barierą też nie. Średnio ciekawie.

STALKER napisał(a):Po znalezieniu Mańkuta był przez chwilę rozmowny i tyle. Ci przy barierze też mruki.
Tak w ogóle to Mańkuta gdzie szukać? Stacjonuje gdzieś, czy przybywa jak jest potrzebny?

STALKER napisał(a):Chodziło mi o to, by w tekstach napisać np "X-16 (Jantar)" albo coś w tym stylu.
STALKER napisał(a):Czyli Walet będzie musiał poradzić sobie sam. Mam tylko nadzieję, że pośród zapłaty nie było receptur albo rzadkiego sprzętu.
BLESSu.

STALKER napisał(a):Co ciekawe, obronę Krzyża i jego ochroniarza mam w niewykonanych. Krzyż przeżył na pewno, ale nie pamiętam, czy ochroniarz również. Tu może być pseudopies pogrzebany

STALKER napisał(a):OK, Mańkut już się znalazłNic nie gada, ale chociaż jest

STALKER napisał(a):Mam grawikombinezon. Tzn. nie miałem na sobie, tylko w kieszeni. Zaraz to zbadam.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości