Na dysku dwie partycje. Na C: system, na D: reszta.
Ścieżka wyglądała tak : D:\GRY\podkatalogi z nazwami gier.
W nich gry, każda w oddzielnym. W czasie instalacji gry, wskazana była ścieżka do podkatalogu.
ZP i CzN zrobiły sobie jeszcze swoje podkatalogi, a ĆCz wrzucił zawartość luzem. Wśród nich nie ma pliku odinstalowania. Ta opcja jest tylko w Menu Start.
Teraz już mam grę z obniżonym patchem i kawałek gry z patchem 1.0004 znajduje się w C:/Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R.- Shadow of Chernobyl . Czy to właściwe miejsce
Coś tą grę instalator rozrzucił mi po całym dysku

.
Był też w GRY, podkatalog w którym były kolejne podkatalogi z nazwami gier, a w nich dopiero instalki.
Tylko w Call of Duty został podkatalog i w nim zostało kilka plików .dll .txt .dat i .bmp.
Co było i jest dziwne, to to, że zapisy gry ĆCz nie były w Documents and Settings Itd, ale w oddzielnym katalogu "users". CzN i ZP były i są gdzie należy.
Gra ĆCz z Extra Klasyka ( złote pudełko ) wcześniej, to jest do wywałki, nie odpaczowywana i nie modowana.
Po reinstalacji gry ( sprawdziłem działanie ), zapisy są w C:\users\public\documents\stalker-shoc. Są to podkatalogi logs, savegames oraz plik user.ltx
Robaczka raczej nie mam, bo od początku, pierwszym poza systemem, był wgrany antywirus i nigdy nie było alarmu o zagrożeniu. No i zachowanie komputera na to nie wskazuje.