Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry. Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Wiem że są już mody na prowadzenie aut, ale chciałbym żeby było jak w wersjach alfa że można otwierać bagażnik i np.coś do niego wsadzić i też bym chciał żeby był zbiornik paliwa (tego tłumaczyć nie muszę chyba). I czy jest możliwość żeby to działało na wersjach gry powyżej 1.0003. Proszę o odpowiedz i z góry wielkie dzięki.
PS.Czy jest możliwość żeby BTR strzelał, bo widziałem raz pod elektrownią jak sobie podjechał i zaczął do mnie strzelać. Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi.
:
Jeżeli w moim poście nie ma słowa "Pozdrawiam" znaczy że jest coś ze mną nie tak :D
Jest możliwość... a o który się pytasz? Nie pamiętam już, ale w podstawowej wersji ten z Kordonu też chyba strzela? BTW, on strzela dość skutecznie, skubaniec jeden, zastanów się
Witam Wszystkich. Mam do Was wielką prośbę. Chciałbym żeby do "Narodnaya Solyanka (Народная солянка)" ktoś zrobił moda na nieśmiertelność, gdyż chciałem trochę pozwierać mapy. Miło też żeby ktoś zrobił na super skok (choć niekonieczna), coś w stylu ZWIEDZACZ MOD. Z góry dzięki i pozdrawiam.
:
Jeżeli w moim poście nie ma słowa "Pozdrawiam" znaczy że jest coś ze mną nie tak :D
Siema. szukam jakiegos moda w którym da sie podróżować pojazdami. ale ten mod musi byc do wersji 1.0001. albo jakis update na priboi story zeby chodzilo na 1.0001
Edit: Juz zrobione
Ostatnio edytowany przez von Carstein, 03 Sty 2010, 09:24, edytowano w sumie 1 raz
Bóg stworzył kobietę, piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę...
Się zapytam: Jaki jest sens grania na 1.0003? Najlepiej zainstaluj 1.0004 lub 1.0005/1.0006 i po problemie... Nie wiem, co niektórzy widzą w niedorobionych wersjach S.T.A.L.K.E.R.'a. ;)
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack