przez MacTavish w 18 Lip 2011, 23:24
Witaj!
Dużo kilometrów przejechałem już w Shifcie. Posłuchaj ja również miałem identyczną wartość Veyronem na ostatniej prostej Nordschleife. Możliwe, że jest to ograniczenie gry co do prędkości ponieważ Veyron osiąga 407kmh max, choć możliwe, że jakaś lepsza wersja. Shift podchodzi bardziej pod symulator wyścigów, a nie mówię, że nie realne ale napewno dziwne i niebezpieczne był by fakt, że jeździsz po torze wyścigowym z prędkością ponad 400kmh. Nie wiem czy to już wiesz czy nie ale tak dla przypomnienia - Zauważ też że ulepszyłeś do max swojego Skyline'a. Veyrona nie ulepszysz, ma on wszystkie fabryczne części. Co by było gdybyś wklepał mu nowy silnik, turbosprężarke czy nitro ;]
Tak jak mówiłem możliwe że każde auto w grze nie pojedzie szybciej niż 310kmh, dobra ciekawostka, może nawet pokuszę się dziś i sprawdzę. Powiedz mi używasz do gry kierownicy? Jeżeli tak to zagraj również w drugą część. Całkiem inne wrażenia, przedewszystkim lepszy realizm i zbalansowany ForceFeedback tylko dość dużo czasu trzeba spędzić przy ustawieniach kierownicy.
-
Za ten post MacTavish otrzymał następujące punkty reputacji:
- kubekpop.