Witam. otóż zabrakło mi tu tematu gdzie możnaby wstawiać najciekawsze cytaty z TV, gazet i szeroko rozumianych mediów.
1) TVN 24, pali się kościół (bodajże Św. Katarzyny...) po całodniowym męczeniu tego tematu w serwisach zmęczona dziennikarka zadała takie o to pytanie strażakowi: Czy w pobliżu pożaru jest gorąco ?
2) Mecz już nie pamiętam jaki, ale transmisja w TVP i oczywiście same gwiazdy komentatorskie. Jest taki jeden komentator (raczej gość w TVP) który wali co mecz ciekawsze teksty
przykład:
a) Oh prosze państwa jaka panuje między nimi praksemiczna komunikacja (wtf ?)
b) Po tym zderzeniu śmiało stwierdzam iż jego głowa jest twarda jak jaja terminatora
3) Znów TVP i sport. Tym razem wyścig, bodajże kolarski (zeszły rok). Oczywiście szumna zapowiedź i kończący zapowiedź tekst dziennikarza (Jeśli mnie pamięć nie myli był to Babiarz)
- Wygląda na to, że wyścig będzie szybki !
4) (oblecianie już na YT, ale zamieszcze). Wykolejony pociąg, oczywiście dokładna analiza "specjalistów" TVN 24. Dziennikarka z bardzo jasną wypowiedzią:
- Yyy no przyczyną wykolejenie były yyy złe szyny yyy i złe podwozie pociągu. A wiec jak już mówiłam przyczyną były yyy no złe szyny ii no yy no i złe podwozie.
Zapraszam wszystkich od umieszczania różniastych cacykowatych tekstów z mediów. Jest w czym przebierać