W sklepie: Poproszę półlitra Coli. Albo lepiej Coli i pół litra.
przez [IGNIS] w 14 Maj 2011, 20:44
gracie w stalkera dobra ale nie zapominajcie o polskich grach pamietajcie o polsce pamietajcie o:Bulletstormie, Wiedziminie,Painkillerze,postalu pewnie jest ich wiecej i wiem ze dostanie ujemne kozaczki i wiem ze temat bedzie usuniety ale co tam. nie wierza ze przeszedlem stalkera CoP w 2.5 tak tojest jak sami nie umiecie grac
chcę tylko jednego - aby w stalkerze 2 mozna bylo dolaczyc do monolitu ps. AVE MONOLIT!!!
Za ten post [IGNIS] otrzymał następujące punkty reputacji: djcycu , Sarlinov , Alchemik , Stalk3r , adin , dienonych , Trep , Gray Fox , meJKu , Kudkudak , Strelok_90 , Mnak , Poldzer , swirekster , Naznaaczony , Pangia , Imienny , Demon6PL , KoweK , Mruk , AlexStalker , Darth ReX , Kontroler , Hssiss , Paus , SVDstriker , Nyguz , MacTavish , Adam , Zona_Citizien , Pyr0 , Marcinez , vandr , Tajemniczy , Krzysu_Pl , Orenos , Jarexxx , Bubciu , Mnih , kapucha , Woland , Cysiu , CONAN , Gabriel , Gavdylenko , Igi07 , BJ Blazkowicz , Szpagin , Canthir , robo_pl , kis104 , Realkriss , Spadnięty , Pijawol , Lt_Hargrove , paulus43 , Ruston , Puszek , Zari , Gizbarus , Junx , Gorik , Inevitable , BartusiekS , Provski , Xen , Werewolver , nismoztune , Falen , Scorn , Wunsz , Ilja , Voldi , Method , tomasz4815 , Merhius , Majster Pijawa , Stalkier_100 , ElBanana , scigacz1975 , Wunderwaffe , Monster , kajzerPL , Leo0502 , Juraszka , ZiomB , Kałach , Universal , Gwizdek , SynchroCyklotron , smichal74 , StalkerTheEnd , Brutus , LSkiper , DarthAvalon , pan kozaq , RymuFanatyk , derex202 , Szczur , agata , Jakruk , Riseofyourlife , Kenzelek , VegoS , Krzyk19 , Jurand , znudzony123998 , McShadow , PainChiller , Koma , maciex333 , HuczuL .
[IGNIS]
Wygnany z Zony
Posty: 7Dołączenie: 07 Maj 2011, 17:35Ostatnio był: 16 Maj 2011, 18:02
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: -116
przez Józio w 19 Wrz 2024, 01:30
VIDEO Tak było
JESTEM PEDAŁEM
Za ten post Józio otrzymał następujące punkty reputacji: StalkerCell , KOSHI , Wheeljack , KoweK , caleb59 , klawisz , Popow , Cysiu .
Józio
Posty: 350Dołączenie: 30 Lis 2014, 15:04Ostatnio była: 31 Sie 2025, 20:15Miejscowość: Moje hobby: obciąganie kutasów
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 121
Powróć do Chómor :}
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość