http://yfrog.com/16xrengine200910082137051j Dokładnie w budynku na który najechałem kursorem. Jest tam pole anomalii i karzeł. Musimy to pokonać i narzędzia do kalibracji są nasze.
Witam , ktoś się pytał o tą niby zapore i prototyp wykrywacza...na jej szczycie będzie niby portal i sie otworzy dopiero jak będziemy mieli ten super wykrywacz ...Aby go zdobyć musimy znaleźć 3 detektory "vales" (czy jakoś tak) i zanieść je do kolesia który handluje na statku na pierwszej mapie..Detektory zabierałem od jakichś żołnierzy których "uśpiłem", i dołożyłem swój .....Z kolei mam pytanie jak mam sie dostać do lab.H8 ...jestem w tym budynku winda ma zasilanie a musze iść do jakiegoś generatora i nie wiem gdzie...
Tego typu teksty "zamykaj" w Spoiler przy pisaniu posta... - caleb59
Zapasowy generator windy znajdziesz na ostatnim piętrze dokładnie nad windą, drzwi do niego stoją otworem. Dochodzisz tam, spoglądasz na silnik, włączasz i wracasz do windy. Przed wejściem do H8 upewnij się, że masz odpowiednią ilość apteczek bo czeka Cię dość irytująca podróż ciasnymi, zagmatwanymi korytarzami. Dlaczego irytująca? Już mówię... Spodziewaj się beczek, desek i innych rzeczy martwych latających w powietrzu, gdyż czeka Cię walka z trzema Burerami i Poltergeistem, przy którym leży nieużywany PKM. Prócz tego chmary Rodentów i oczywiście główne zadanie - znaleźć dokumenty. Jest ich troszkę, możesz zabrać jedną sztukę i opuścić H8, bądź zostać, odnaleźć resztę i dopiero wyjść. Polecam szukać jeśli interesuje Cię do czego służyło H8 i z czym jest powiązane. A na prawdę warto jeśli grałeś w SoC i znasz tamtą fabułę.
Mam problem z odnalezieniem samolotu bezzałogowego ...Złaziłem całą północną część JAnowa(mapka ze statkami??) w egzoszkielecie 'powoli"i nigdzie nie mogłęm go znaleźć, moźna jakiegoś screena???? z góry dzięki p
Jarecky - mapka ze statkami (1) startowa to Zaton a Janow to druga mapka.
:
Co do zestawów do kalibracji - czytałem gdzieś że mozna je tylko znależć w prypeci - 2 komplety W janowie można znaleźc takie same jak w Zatonie - tzn podstawowy i ulepszony Co do samolotu bezzałogowego - wczesniej pisano że jest za nasypem kolejowym w janowie ( z nasypem jest misja od naukowców o emisji psinocznej czy jakoś tak ) - jeszcze tam nie byłem ale dzisaij spróbuje pomyszkować tam i znaleźć ten samolocik
Szpiegowski samolot bezzałogowy znajdziesz na północny zachód w Yanovie, na wzgórzu za tunelem.
Lokalizacja przedstawia się tak:
Natomiast samolot to typowy wrak, jednak warty przeszukania:
- - -
A teraz coś mniej związanego z fabułą gry... Jednak wciąż spoiler.
:
Mianowicie nagrody. Dostaje się je za poszczególne "wyczyny", które zdobywa się lub zalicza w grze. Przykładem może być zdobycie marnych 100.000RU bądź odnalezienie jakiegoś itemka. I takim sposobem póki co mam 6 nagród...
CrisuSPW ja mam jeszcze jednoosiągniecie,na pierwszym poziomie niedaleko tego statku.Chodziłem i wpadłem do dziury.Nagle informacja ze zdobyłem osiągnięcie ukryty kontroler(jakoś tak) .Idę dalej w tej dziurze a tam faktycznie kontroler,więc z noża go i się udało.Nie powiem ci dokładnie ale leży tam martwy stalker,który jest zaznaczony na mapie
Jeśli tak to póki co będziesz miał do czynienia z AK74, Abakan będzie dostępny dla Ciebie od Yanova lub - jeśli dobrze popatrzysz - znajdziesz go w schowku bądź upuści go jakiś Stalker. Jednak na razie radzę biegać z AK.
lamborghini napisał(a):Przepraszam za wtrącenie się, gdzie mogę znaleźć/kupić AN-94? Ulubiona broń w grze, a złapać nie mogę.
:
Obokana - można czasami kupić u handlarza na statku - zaglądaj tam co jakis czas a na pewno bedzie, Ja jeden egzemplaż znalazłem przy ciele zombiaka we młynie - na ok 20 zombiaków jeden właśnie miał Obokana
Dobra, Obokana już dorwałem, helikoptery pozałatwiane, teraz tylko został mi SKAT-3, przepraszam za upierdliwość, ale ni jak nie idzie tam przejść, ktoś pisał że teleportować się trza, ale skąd? Dzięki z góra za odpowiedź.
Nie mogę poradzić sobie z tymi teleportami z gwiazdkami. Pojawiły się trzy. Chodzę dookoła kilkanaście minut i nic. Czy mógłby ktoś konkretnie opisać jak to zrobić.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. Stanisław Lem