Problem z misją zakłócenia radiowe

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Problem z misją zakłócenia radiowe

Postprzez Szagart w 07 Sty 2014, 23:00

Na myśl przychodzą mi dwie rzeczy pierwsza to może przez przypadek strzeliłes do wojaka a drugie to, czym niszczyles antenę? Bo jak granatami to możliwe, że go zabiles inne opcje nie przychodzą mi do głowy, dałbym Savey ale niestety nie mam dostępu do kompa. Mam nadzieję, że jakoś pomogłem. Pozdrawiam ;)
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 21:35
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Reklamy Google

Re: Problem z misją zakłócenia radiowe

Postprzez T-man w 07 Sty 2014, 23:10

A nie masz save'a zrobionego przed rozwaleniem źródła zakłóceń? A tak poza tym, to po co zakładasz nowy temat, wyszukiwarka nie gryzie http://www.forum.stalker.com.pl/forum/viewtopic.php?f=73&t=14550
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości