Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Nikogo . Chodzą pogłoski że można jeszcze Noe,z wariackiej Barki,lecz kiedyś się po niego wróciłem i nie chciał. Więc myślę że nikogo prócz tej 4 zabrać nie można.
Do Prypeci? Najlepiej zbierz cały autobus to będzie taniej
A teraz na poważnie, możesz wziąć max 4 osoby i Noego chyba też można tyle że trzeba by było poprosić go jako pierwszego. Tak słyszałem że można go zwerbować ale nigdy nie próbowałem. I tak z resztą masz dobrą ekipę.
Z ciekawości odpaliłem save'a, zrobionego tuż po pierwszej rozmowie z Zulu o zebraniu drużyny. Poszedłem do Noego, żeby go poprosić jako pierwszego. W dialogu nawet nie pokazała się opcja zaproszenia na wyprawę. Więc tak, 4 osoby to raczej maks.
Do Prypeci można zabrać max 4 osoby są nimi: 1. Zulus (Wieża obok stacji Janów) 2.Włóczęga (Obóz obok mostu w okolicy kompleksu p.lot Wołochow) 3.Wano (Stacja Janów) 4.Porucznik Sokołów (Bunkier Naukowców)
Niestety innych osób nie da się zabrać na wyprawę.
Ja myślałem że da się Garriego zabrać. A jak mu nie damy artefaktów to przecież umowa mu się z naukowcami nie skończy i jak będzie nas zabierał z Prypeci ?