Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
1) Możesz spróbować jeszcze jedną opcję. Zainstaluj to na komputerze ze sprawnym dvd, wgraj patche. Przenieś folder do siebie. Nie pomyl tylko patcha 1.6.02 PL z patchem 1.6.02 PL jeden ma około 30MB drugi ten właściwy jakieś 250MB. W rejestrach raczej nic nie powinno się zapisywać ważnego. Przenieś również launcher gry z pulpitu do siebie. 2) Zawsze przy takich kombinowaniach używaj domyślnego folderu gry. Z tego powodu również patch może nie widzieć gry.
3) Opcja z pendraiva by Cromm powinna hulać, nie wiem co może mu(pc-towi) brakować. Spróbuj jeszcze raz instalując tak jak instalator chce domyślnie.
Łap gotowy plik, tylko edytuj go notatnikiem i zmień ścieżkę gry zanim go scalisz, ewentualnie już po scaleniu można: START > (szukaj) "regedit" i szukaj "STALKER-COP" i wtedy też można edytować ścieżkę.
To ja już więcej w tej materii nie pomogę, zostaje kupno normalnego wydania albo skopiowanie od kogoś gry z zaimplementowanym patchem cenegi na brak płyty.
Albo po prostu 55 złotówek na napęd wydaj. PS U kolegi ze sprawnym DVD-napędem również ten duży patch nie wykrywa gry? Jak tak co coś z grą jest nie malinowo. PS2 oba patche 1.6.02 są od oficjalnego polskiego dystrybutora czyli cenegi tylko tak jakoś po hebrajsku je nazwali tak samo