Pda najemnika

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Re: Pda najemnika

Postprzez MineFux w 09 Lip 2012, 12:32

Ja już wiem o co chodzi ... okazało się że ... 1 - misja idź na skadowsk 2 - Zabij stalkerów na szewczence 3 - weź zadanie od sowy (jeśli jakieś będzie z tym morganem) lub idź do sułtana a potem do sowy.Jeśli tak to okazuje się dlaczego sowa chciał pda morgana (można było mu sprzedać).Jeśli pomomgłem daj kozaka :)
Nie klikaj pokaż :)
:

Kliknąłeś L.A.M.U.S.I.E :(
Awatar użytkownika
MineFux
Stalker

Dołączenie: 03 Lip 2012, 20:28
Ostatnio był: 19 Lut 2019, 20:31
Miejscowość: Trolejbus na Sezamkowej 69
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 7

Reklamy Google

Postprzez kondotierfred w 09 Lip 2012, 13:50

Nie bardzo się połapałeś. Pisałem, że w tej rozgrywce kombinowałem po swojemu. Nie poszedłem od razu na Skadowsk, lecz uratowałem Pietruchę i poszedłem do jaskini z kontrolerem i zabiłem go. Tu zaliczyłem pierwszą emisję na pigułce. Wziąłem Wintara ze spalonej wsi, wlazłem do kolejnej jaskini, zabrałem wdzianko. Poszedłem na bagno ( zaliczyłem helikopter ) wlazłem do tunelu ( którym wychodzimy po pijawkach ) zabrałem kolejne dwie piguły antyemisyjne, wracając odwiedziłem Izumirodnoje ( po TRsa ) i dopiero poszedłem na Skadowsk. Wziąłem zadanie od Sułtana, ale nie uczestniczyłem w bitwie, którą wygrali stalkerzy, wybijając bandytów. Na tym zakończyłem współpracę z Sułtanem, bo już nic więcej zleceń mi nie proponował. Następnie była barka.
Więcej nie powiem.
A flaszka to chyba dla mnie.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2011, 21:31
Ostatnio był: 20 Cze 2023, 18:48
Kozaki: 25

Postprzez MineFux w 09 Lip 2012, 16:28

seniorfred napisał(a):A flaszka to chyba dla mnie.

No nie wiem mi się tak udało a skoro mi to wam też bo stalker to nie jest losowa gierka co jak ktoś idzie do skadowska - to drugi też może iść. Miałem przypadek - kolega powiedział że na zatonie nie ma 2 klucza do gazu (Misja z Pijawkami...) a ja mu pokazałem i znalazł a podobno wcześniej szukał w tym samym miejscu i nie było ... ludzie sobie trochę wymyślają pisząc posty ... a kozak to mój a nie twój ,ja go wypije :E
Nie klikaj pokaż :)
:

Kliknąłeś L.A.M.U.S.I.E :(
Awatar użytkownika
MineFux
Stalker

Dołączenie: 03 Lip 2012, 20:28
Ostatnio był: 19 Lut 2019, 20:31
Miejscowość: Trolejbus na Sezamkowej 69
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 7

Postprzez kondotierfred w 10 Lip 2012, 17:14

Widzę, że nadal nie możesz zrozumieć tego, że nieistotna jest kolejność wykonanych zadań przed wzięciem misji ochrony transakcji, lecz istotnym jest utrzymanie przy życiu Morgana. Wtedy dopiero w Jupiterze znajdziesz PDA najemnika ze zleceniem zabicia Diegtiariowa. Obecny na stacji Janów Morgan, chce się pozbyć świadka transakcji.
MineFux napisał(a): ludzie sobie trochę wymyślają pisząc posty

Zanim drugi raz coś takiego napiszesz, to się zastanów, czy nie odnosi się to do Ciebie.
Gdyby nie ten temat i moje skreeny, to byś nie wiedział, że taka opcja istnieje. I koniec polemiki.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Postprzez Naznaczony221 w 01 Wrz 2012, 13:26

A sevy mógł byś podesłać??
Naznaczony221
Stalker

Dołączenie: 09 Paź 2011, 14:21
Ostatnio był: 28 Lis 2014, 23:44
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 0

Postprzez kondotierfred w 01 Wrz 2012, 14:24

A nie przyjemniej będzie samemu obronić Morgana? On jest waleczny i zrobić to łatwo. Podpowiem.
Weź zadanie od Sowy. Po dojściu na miejsce i przeprowadzeniu rozmowy, ustaw się z lewej strony Morgana, krok z tyłu.
Kiedy nadejdą najemnicy wal od razu do bandytów, bo w tym momencie najgroźniejsi. I patrz gdzie idzie Morgan. Nie odstępuj go na krok, a szczególnie gdy pójdzie do pomieszczeń prowadzących na piętro ( przed rozmową, zwiedź ten budynek ). Bo tam atakują stalkerzy. Warto to zrobić, aby usłyszeć opinię Morgana o nas.
A sevy są za duże, aby wysłać je bez rejestracji na wysyłaczach. A tam się nie rejestruję.
:

http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=10&t=18274
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Postprzez Szagart w 25 Lis 2013, 23:45

Temat był poruszany dawno ale zamieszcze post by inni wiedzieli na przyszłość. Aby zrobić Tranzakcje ale tak by uratować Morgana trzeba albo zacząć grę od nowa albo wczytać Save "przybycie do Skadowska" i lecieć samemu , bez brania zadań , na Szewczenke i ubić stalkerow. Nie wchodzić na Skadowsk przed ubiciem stalkerow następnie iść do Sowy który z miejsca daje nam to zadanie. Mam nadzieję że rozwialem wszelkie wątpliwości.
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 05 Maj 2025, 21:35
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez aleXisGAMES w 26 Lut 2014, 01:59

Ale też mialem taką akcje tylko że byłem koło bunkru naukowców i koło Janowa przechadzało sie 4 najemników to ich zabiłe i było tam PDA i pisała że mieli mnie zabić to nie mod a w zonie zyłem tak z pół roku :kotek:

Uwagi moderatora:

Widzisz datę ostatniego posta? - Wheeljack
aleXisGAMES
Kot

Dołączenie: 26 Lut 2014, 01:49
Ostatnio był: 26 Lut 2014, 12:21
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości