Morgan chce mojej śmierci!!!

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Morgan chce mojej śmierci!!!

Postprzez Ильич Брежнев w 13 Gru 2009, 13:32

Mam pytanie: Morgan członek powinności (ochraniany w leśniczówce w Zatonie) pojawia się w Janowie. Od pewnego czasu po okolicach krążą odziały najemników (dopadłem już 2). Przy dowódcach tych oddziałów znalazłem (już 2) pda ze zleceniem zabicia mnie, a zleceniodawcą był nikt inny jak Morgan. Czy można coś z tym zrobić? Czy to część jakiegoś zadania? Chętnie ubiłbym go ale nie wyściubia nosa poza Janów. Aha kiedy z nim rozmawiam za oddanie pda oferuje mi marną pukawkę a Sowa z Zatonu 1000 (o ile dobrze pamiętam) rubli. Nie znalazłem nikogo innego kto byłby tym zainteresowany. Jeśli komukolwiek udało się to jakoś rozwiązać dajcie znać.
Awatar użytkownika
Ильич Брежнев
Kot

Dołączenie: 13 Lis 2009, 14:53
Ostatnio był: 15 Kwi 2012, 23:14
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Morgan chce mojej śmierci!!!

Postprzez brat be w 06 Sty 2010, 19:08

Ja zrobiłem tak, że dałem mu ten pda dostałem karabin no i go zostawiłem bo miałem gorszy ale innym razem właśnie znalazłem drugiego pda i znowu do niego poszedłem on ci wtedy da miejscówkę na pda z magazynem powinności i on się tam ma z tobą spotkać. Tak naprawdę to tam nie ma magazynu (a przynajmniej mi się tak wydaje) tam morgan zastawił pułapkę z najemników chyba ośmiu no i on sam także tam jest rozwalasz najemników i morgana i masz spokój :wink:
Awatar użytkownika
brat be
Kot

Dołączenie: 06 Sty 2010, 17:33
Ostatnio był: 16 Gru 2011, 17:34
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37

Postprzez fanatyk88 w 07 Sty 2010, 22:46

a ja odnośnie Morgana mam inny problem, bo tegoż bojownika nie spotkałem, nie miałem takiego zadania... Więc co trzeba zrobić by je "otworzyć"? bądź jak trzeba zrobić. Pamiętam że w leśniczówce coś tam była za akcja ale to ze stalkerami w szeregach ...
Ostatnio edytowany przez caleb59, 07 Sty 2010, 23:01, edytowano w sumie 1 raz
Bailando! Bailando!
Awatar użytkownika
fanatyk88
Stalker

Dołączenie: 13 Gru 2009, 17:44
Ostatnio był: 26 Sty 2012, 23:46
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: GP 37

Postprzez caleb59 w 07 Sty 2010, 23:02

Było - viewtopic.php?f=73&t=6984 - zadanie to otrzymasz w Zatonie od Brodacza zdaje się po wykonaniu zadania z ulepszonym detektorem i Kompasem...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: Wczoraj, 16:28
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 679

Postprzez gwiazdek w 20 Sty 2010, 20:27

są dwie możliwosci rozwiązania misji z tym ochranianiem. otóż jeżeli chcesz ochraniać Morgana to Sowa daje ci to zlecenie. jest też inne wyjście. za udaną misje dla Sułatana z tym odbiciem statku na początku jest druga misja że masz ochraniać bandytów przy transakcji. wybór należy do gracza :)

gwiazdek
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Gru 2009, 12:41
Ostatnio był: 24 Gru 2010, 15:47
Miejscowość: o-c św.
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 2 gości